Acasă Stiri 7 noi imagini cu Samsung Galaxy S8 în negru lucios

7 noi imagini cu Samsung Galaxy S8 în negru lucios

Samsung Galaxy S8 nu ne mai dă pace și gata! Tocmai au apărut noi imagini cu viitorul smartphone emblematic Galaxy S8.

În această perioadă parcă am uitat cu totul despre celelalte super telefoane de la Samsung, dacă amintim numai de Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge și de frații lor mai mari Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, telefoane de referință pentru Samsung Electronics.

Cu puțin timp în urmă reputatul analist Ming-Chi Kuo de la KGI Securities a consemnat că noul telefon de vârf de la Samsung poate veni în nu mai puțin de șapte culori pentru carcasă: auriu, argintiu, negru strălucitor, negru mat, albastru, orhidee, si roz.

Ei bine, nu mai puțin de 7 noi imagini ale acestui negru lucios Samsung Galaxy S8, au apărut de niciunde în presă – (acest niciunde fiind Weibo), iar imaginile ne spun că acesta nu este doar un prototip, este parcă gata de a fi pus în vânzare către clienți.

Telefonul nu este alimentat, așa că putem vedea doar o placă de culoare neagră, cu laturile de afișare curbate și colțuri rotunjite, cu logo-ul Samsung pe partea din spate. O lentilă de aparat de fotografiat cu bliț-ul adiacent și senzor de ritm cardiac, precum și scanerul unde punem degetul pentru identificare, pe cealaltă parte a camerei.

 Logo (abreviere de la grecescul logotip, cuvânt) este o marcă grafică, emblemă sau un simbol frecvent utilizat de către firme, organizații și chiar persoane fizice pentru a ajuta și a promova instant recunoașterea publică. Ele sunt pur embleme grafice, simboluri, pictograme și sunt compuse din numele firmei. Primele logo-uri au fost pe monede (c.600 Î.Hr.), sigilii, blazoane, haine și arme. 

Design-ul este identic cu altele văzute în fotografiile care au apărut în ultimele două săptămâni și acum știm exact la ce să ne așteptăm în această privință.

Sunt unele dintre cele mai credibile poze care le-am văzut până acum cu Galaxy S8, deci există toate șansele ca suprafețele de negru lucios să fie în asentimentul și pentru satisfacția iubitorilor de șasiu negru pentru Samsung Galaxy S8.

Nu putem vedea cât de subțiri sunt ramele în aceste imagini, deoarece ecranul nu este pornit.

Oricum ramele laterale sunt practic inexistente, și partea de sus este redusă la minimum necesar, deși raportul de afișare poate fi diferit de ceea ce ne așteptăm.

Galaxy S8 este destul de îngust, și pare destul de înalt.

Samsung Exynos 8895 va alimenta Galaxy S8 pe unele piețe, în timp ce Snapdragon 835 va alimenta S8 în alte regiuni.

Va veni cu Android Nougat 7.0, pre-instalat pe dispozitiv, și pe partea stângă a corpului Galaxy S8, va primi o tastă dedicată pentru”Bixby „, asistentul presonal recent confirmat.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...