Acasă Stiri Imagini cu Galaxy Note 10+ 5G pentru operatorul american Verizon

Imagini cu Galaxy Note 10+ 5G pentru operatorul american Verizon

Despre seria Galaxy Note 10 știm că va avea două variante de conectivitate 5G, pentru Galaxy Note 10 și pentru Note 10+. Acum a apărut o imagine promoțională care confirmă acordul de precomandă pentru Galaxy Note 10+ 5G, pentru operatorul american de telefonie mobilă Verizon.

Deși credem că cititorii noștri știu totul despre cele două variante principale ale seriei Note 10, un al treilea model se îndrepta spre SUA. Despre modelele 5G ale seriei Note nu s-a vorbit foarte mult în ultimele luni cât despre cele fără 5G. Acum avem unele detalii despre Samsung Galaxy Note 10+ 5G, care se preconizează că va fi vândută exclusiv de Verizon. Note 10 5G va fi oferit în trei configurații diferite de stocare.

Exclusivitate inițială pentru Verizon a lui Galaxy Note 10+

Cel mai cel dintre toate modelele seriei Note din acest an, Galaxy Note 10+ 5G se află în centrul atenției astăzi. Cunoscutul în ale tehnologiei mobile Evan Blass, a reușit să obțină o imagine promoțională cu Note 10+ 5G. Imaginea confirmă o serie de detalii importante despre acesta, înainte de evenimentul din 7 august când ar trebui să vadă lumina zilei.

La fel ca Samsung Galaxy S10 5G, se pare că Nota 10+ cu 5G va fi disponibilă mai întâi la Verizon înaintea celorlalți operatori din SUA. Conform PhoneArena, nu știm exact cât timp va dura această exclusivitate și dacă va ajunge sau nu în cele din urmă la toți cei patru mari furnizori de servicii wireless din SUA. Galaxy S10 5G a fost lansat prima dată tot la Verizon. Acum se extinde încet, încet la toate cele patru mari companii de telefonie mobilă din SUA.

Sprint este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din lume. Este al patrulea operator de telefonie mobilă din Statele Unite după numărul de clienți. Spring este continuatoarea companiei Brown Telephone Company, care a fost înființată în 1899 și are sediul în Overland, Kansas.

Galaxy S10 5G a debutat la Verizon, a ajuns apoi la AT & T după câteva săptămâni, apoi Sprint și, în cele din urmă, și T-Mobile comercializează acest telefon. Credem că Galaxy Note 10+ 5G va urma un program similar începând cu luna viitoare. Evident, nu putem fi siguri 100% până când Samsung și operatorii americani nu vor veni cu mai multe detalii.

Ce așteptăm în materie de specificații, caracteristici și prețuri

Între timp, vedem un excelent ecran a lui Galaxy Note 10+ 5G, alături de un albastru S Pen albastru și un model mai mic de Note 10 într-un finisaj gradient. Dacă vă întrebați de ce Galaxy Note 10+ este asociat cu partea din spate de la Note 10, aceasta se întâmplă pentru că Verizon intenționează să ia precomenzi pentru amble variante.

În timp ce modelul Galaxy S10 5G este diferit de Galaxy S10 și S10+ în mai  multe moduri, Galaxy Note 10+ 5G, conform zvonurilor, este asemănător acestuia. Potrivit celor mai recente bârfe, Note 10+ va avea un ecran masiv de 6,8 inch și un procesor Snapdragon 855 Plus. Acumulatorul va avea o capacitate de 4.300 mAh, va avea suport pentru microSD și quad-camera de ultimă generație la spate. Va fi același modul triple-camera existent pe Note 10 și suplimentar un senzor TOF. Până la 12 GB de memorie RAM cuplați cu 256 GB până la 1TB de stocare va fi pe Note 10+ 5G.

Conform site-ului american sus amintit, Samsung Galaxy Nota 10+ 5G va avea un preț începând de la 1.400 $. Posibil în perioada de început să beneficieze de unele reduceri promoționale sau să fie oferit un alt dispozitiv Samsung, tot ca promoție.

Stiri

Galaxy Fold 2 în trimestrul doi 2019 după Z Flip, noi confirmări despre el

Să începem cu o certitudine: Galaxy Z Flip nu este succesorul lui Galaxy Fold, primul telefon pliabil Samsung. Am înțeles acest lucru...

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...

Galaxy Buds+ gratuit la precomandă pentru Galaxy S20+ și S20 Ultra

Samsung va anunța o nouă pereche de căști wireless, alături de seria Galaxy S20, pe 11 februarie 2020. Casetele în care se...

NEON, omul artificial Samsung îți poate combate singurătatea

CEO-ul STAR Labs de la Samsung a fost recent intervievat în ceea ce privește NEON, prototipul uman artificial prezentat la CES 2020....