Primele imagini cu Galaxy A53 5G dezvăluie designul și modulul foto spate

364
Primele imagini cu Galaxy A53 5G dezvaluie designul si modulul foto spate
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Lansarea lui Galaxy A53 5G este mai aproape decât credeam și au apărut deja primele imagini live ale viitorului smartphone. Imaginile dezvăluie designul și aspectul modulului foto spate. Smartphone-ul de gamă medie va avea procesorul Samsung Exynos 1200 și un ecran tactil capacitiv multi-touch AMOLED Infinity-O.

Am aflat anterior că Samsung Galaxy A53 5G este în producție în India, unde cel mai probabil va debuta. Apariția telefonului pe mai multe site-uri de certificare, SafetyKorea, BIS, TENAA, Bluetooth SIG și FCC a făcut să aflăm destul de multe lucruri despre el. Mai mult decât atât, primele fotografii live cu viitorul telefon au fost publicate de site-ul indian 91Mobiles.

Este prima dată când vedem imagini cu acest smartphone. Este vorba despre partea din spate unde vedem cadrul telefonului, panoul spate și cele trei camere. Imaginile confirmă randările pe care le-am văzut recent și cel mai probabil provin de la fabrica din Noida, India, unde se fabrică telefonul. 91Mobiles nu a dezvăluit sursa imaginilor.

Specificații Samsung Galaxy A53 5G cu 8GB de RAM și 256GB stocare

Galaxy A53 5G a fost recent listat pe TENAA, de unde am aflat câteva specificații cheie. Știm că smartphone-ul va avea un afișaj Infinity-O Super AMOLED de 6,46 inch (16,41 cm) și rezoluția FHD+. Este tipul de ecran cu un orificiu central sus pe ecran pentru camera selfie. Telefonul va avea și un senzor de amprentă in-display.

TENNA este echivalentul chinezesc al agenției americane FCC. Spre deosebire de FCC, TENAA dezvăluie mult mai multe informații referitoare la specificațiile unui telefon și include fotografii ale dispozitivului în curs de examinare.

Procesorul care alimentează smartphone-ul va fi Exynos 1200 și va avea o viteză de până la 2,4 GHz. Este posibil ca Samsung să folosească două procesoare diferite pe Galaxy A53 5G, dar momentan știm doar despre Exynos 1200. O listare recentă pe Geekbench a arătat că telefonul va veni cu cel puțin 6GB RAM și va rula Android 12 și interfața One UI 4.1. Cu toate acestea, pe site-ul TENAA a apărut un Galaxy A53 5G cu 8GB de memorie RAM. În acest fel este posibil să primim două opțiuni RAM + stocare: 6 / 8GB RAM + 128 / 256GB stocare. Zvonuri despre aceste variante de memorie au mai fost.

În departamentul de foto are triple-camera 64MP + 32MP + 5MP pe spate. Camera ultra-wide est mai mare decât pe Galaxy A52 5g și Samsung Galaxy A52s (32MP vs 12MP). În privința camerei selfie sunt zvonuri despre o cameră de 13MP, dar și despre una de 32MP.

Telefonul va găzdui o baterie de 4.860mAh, probabil să fie comercializată ca una de 5.000mAh. Smartphone-ul va suporta încărcarea rapidă de 25W, dar va veni doar cu un încărcător de 15W în cutie. Samsung Galaxy A53 5G va cântări 190 de grame și va măsura 159,5 x 74,7 x 8,1 mm.