Au apărut primele imagini de presă cu Samsung Galaxy A72 5G

532
Au aparut primele imagini de presa cu Samsung Galaxy A72 5G
Sursa Foto: via voice.com

Seria Galaxy A a evoluat foarte mult în ultimul timp. Cel puțin modelele superioare din această gamă au devenit mai recent platforma de lansare pentru componente care vor apărea mai apoi în mai multe produse de lux Samsung. Unul dintre telefoanele din seria Galaxy A la care facem referire este și Samsung Galaxy A72 5G, la care au apărut primele fotografii oficiale.

Așteptăm ca Samsung să lanseze în perioada imediat următoare smartphone-urile sale de nivel mediu din 2021, Galaxy A52 și Galaxy A72. Unele dintre specificațiile acestor două dispozitive au apărut în ultimele săptămâni și avem o idee despre ele. Acum au apărut și primele fotografii de presă cu Samsung Galaxy A72 5G.

Samsung Galaxy A72 5G cu ecran AMOLED și rezoluție Full HD+

Leakster-ul Evan Blass a publicat ieri primele fotografii oficiale pentru presă cu Galaxy A72 5G pe Voice. Imaginile ajunse la noi via SamMobile, arată smartphone-ul din față și vedem un telefon practic identic cu Galaxy A52 5G. Telefonul pare să aibă un afișaj Infinity-O (probabil, Super AMOLED cu rezoluție Full HD+), cu rame subțiri pe toate părțile. Butoanele sale de volum și de alimentare sunt pe partea dreaptă, similar cu cele mai moderne smartphone-uri Galaxy.

Se pare că Samsung Galaxy A72 5G va fi echipat cu un procesor Snapdragon 750G. În acest caz ne așteptăm la performanțe foarte bune și jocuri rapide. Ecranul Super AMOLED Infinity-O de 6,7 inch (17,02 cm) are și un cititor de amprente sub ecran. Conform informațiilor anterioare va veni cu 6 / 8GB de RAM, 128 / 256GB stocare internă și un slot pentru card micro-SD. În domeniul foto va avea o configurație quad-camera cu 64MP + 12MP + 5MP + 5MP la spate.

Primul smartphone Samsung mid-range cu patru camere la spate a fost Samsung Galaxy A51. Frontal are o cameră de 32MP. Are o cameră principală de 48MP, una Ultra-Wide de 12MP, una de adâncime de 5MP și una macro de 5MP.

Se așteaptă ca Samsung să lanseze pe Galaxy A72 5G cu Android 11 și One UI 3 la bord. Dispozitivul va veni, de asemenea, într-o variantă 4G, cu procesorul Snapdragon 720G puțin mai lent. Smartphone-ul va avea, de asemenea, un slot pentru cartelă dual SIM, GPS, Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0, un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Nu sunt informații despre capacitatea bateriei, posibil (4.500mAh) dar se pare că va avea încărcare rapidă de 25W.