Imaginile cu Galaxy S10 și Galaxy S10+ nu lasă loc imaginației

1900

Câteva imagini cu Galaxy S10 și Galaxy S10+ s-au scurs online în ultimele săptămâni. Alte fotografii au evidențiat, de asemenea, designul noului model emblematic Samsung. Acum mai multe imagini live au fost postate online cu prototipurile Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+. Sunt foarte apropiate de ceea ce va fi produsul final și, astfel, nu lăsă loc de imaginație.

Suntem la mai puțin de o lună distanță de prezentarea oficială a seriei Galaxy S10, Samsung Galaxy Unpacked 2019. Samsung va face anunțul în 20 februarie la San Francisco. Seria are trei modele, inclusiv un nou Galaxy S10E de 5,8 inch, care va fi cel mai ieftin din serie.

Aceste dispozitive ce apar în aceste imagini sunt considerate a fi prototipuri de Galaxy S10 de 6 inch și de Galaxy S10+ de 6,4 inch. Au fost publicate de site-ul german AllAboutSamsung. Vrem nu vrem ochii ni se îndreaptă imediat spre afișajul Samsung Infinity-O cu decupajele camerei frontale. Așa cum era de așteptat, există o cameră frontală duală pe Samsung Galaxy S10+.

Galaxy S10 cu decupaje de formă rotundă sau în formă de pastilă

Aceste găuri, în formă de cerc și, respectiv, de capsulă orizontală, sunt poziționate în colțul din dreapta sus al celor două dispozitive ultra-high end. La precedentul afișaj Infinity-O de pe Samsung Galaxy A8s locul poziționării este în stânga sus a ecranului. De asemenea, ne uităm la ramele din aceste imagini. Sunt aproape la limita suportabilului dar, parcă am vrea și mai subțiri. Asta am văzut și în imaginile promoționale de la Samsung.

SamMobile este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Este un site olandez dedicat furnizării de știri despre telefoanele mobile produse de Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și alte dispozitive portabile Samsung.

Atât Galaxy S10, cât și Galaxy S10+ vor avea un sistem triplu de cameră în spate așezate orizontal. Senzorul de frecvență cardiacă este prezent, de asemenea. Se poate observa că dispozitivele păstrează mufa standard de 3,5 mm pentru căști, potrivit SamMobile.

Este posibil ca software-ul să nu fie definitiv pe aceste dispozitive, motiv pentru care sigla de încărcare a bateriei se poate modifica odată cu versiunea finală. Același lucru se poate spune și pentru imaginile de fundal. În plus, aceste prototipuri oferă cel mai clar aspect pe care l-am văzut la Galaxy S10 și Galaxy S10+. Designul este cu siguranță peste limitele așteptărilor actuale.