Primele imagini cu Galaxy S21, schimbare a designului camerei

517
Sursa Foto: techradar.com

Zilele trecute am scris că Samsung Galaxy S21 (posibil Galaxy S30) ar putea sosi încă din ianuarie. Astăzi avem o altă scurgere despre viitoarea serie, sunt primele imagini în care vedem cum ar putea arăta telefonul. Fotografiile arată un afișaj curbat și nu credem că Samsung intenționează să elimine complet ecranele curbe de la flagship-urile sale, în ciuda criticilor pe care le primește de la unii clienți.

Mai multe fotografii condimentate cu diferite pronosticuri au fost postate de @OnLeaks. Fotografiile prezintă viitorul smartphone Galaxy S21 din toate unghiurile. Având în vedere istoricul sursei, aceste imagini ar trebui să fie destul de exacte. Veți observa că există o schimbare mare de design în ceea ce privește camerele din spate. Modulul camerelor foto spate va fi situat în colțul stânga sus al dispozitivului. Primele noastre impresii sunt destul de pozitive, dar, desigur, părerile pot varia.

Galaxy S21 cu nou design al camerelor foto

Noul design arată de fapt ca o evoluție a ceea ce am văzut la camerele spate pe Galaxy S20 și Note 20. Cu siguranță este ceva puțin diferit. În partea din față nu pare că s-au schimbat multe în ceea ce privește estetica telefonului. Există încă o cameră în gaura din centru, în partea de sus a ecranului, așa cum am văzut atât pe Galaxy S20, cât și pe Note 20.

Se spune că Galaxy S21 va avea un ecran de 6,2 inch, deci va fi exact același cu cel al lui Galaxy S20. Dimensiunile de gabarit sunt 151,7 x 71,2 x 7,9 mm, avea aproape aceeași amprentă ca și Galaxy S20 (151,7 x 69,1 x 7,9 mm). Aparent modulul foto spate adaugă în plus de 1,1 mm.

Cuvântul „fotografie” a fost creat din cuvintele grecești „phōtos” și „graphé” „reprezentare prin intermediul liniilor” adică „desen cu lumină”. Prima fotografiere permanentă a fost o imagine produsă în 1822 de inventatorul francez Nicéphore Niépce.

Sursa menționează, de asemenea, că Galaxy S21 Ultra nu are slot pentru S Pen. Desigur, asta nu înseamnă că putem exclude posibilitatea susținerii stiloului. Carcasa camerei pare a fi singura surpriză ca design pentru Galaxy S21. Telefonul are curbe subtile în spate și margini rotunjite, restul sunt lucruri tipice Samsung, conform TechRadar.

Tot din aceeași sursă aflăm că lansarea va avea loc în ianuarie. Ar fi cu o lună mai devreme decât Samsung își lansează în mod normal telefoanele din seria Galaxy S. Poate că gigantul tech dorește să obțină un avans față rivalii săi în 2021. Din ceea ce am auzit până acum, se pare că Samsung va merge cu denumirea Galaxy S21, mai degrabă decât să urmeze saltul de 10 cifre care a avut loc între Samsung Galaxy S10 și Galaxy S20.