Primele imagini cu Galaxy S23 FE, seamănă cu Galaxy S22

194
Galaxy S23 FE
Sursă foto: via GalaxyClub

După ce de mai mult timp tot apar informații pro și contra în privința lui Galaxy S23 FE, acum avem primele imagini cu acesta. Din ce vedem pare un dispozitiv destul de familiar, seamănă foarte mult ca design cu modelul mai mic din seria S22, Samsung Galaxy S22.

Prin site-ul SmartPrix, via GalaxyClub, putem vedea imagini neoficiale cu un Galaxy S23 FE în alb. Și imaginea este clară: Galaxy S23 Fan Edition este un Galaxy S23 cu marginile ecranului împrumutate de la Samsung Galaxy A54. Camerele se potrivesc perfect cu designul pe care Samsung îl folosește pentru aproape toate telefoanele în acest an. Deci nu există nicio îngrijorare în acest domeniu.

Samsung Galaxy S23 FE probabil cu un preț în jur de 600 de euro

Dacă adăugăm o listă de specificații apărută anterior, imaginea devine și mai interesantă. Galaxy S23 FE este aproape de seria Galaxy S22 din punct de vedere hardware. Acest lucru se datorează, desigur, în principal presupusei utilizări a procesorului Exynos 2200. Acesta este cu o generație mai veche decât Snapdragon 8 Gen 2, procesor ce face ca seria Galaxy S23 să fie atât de puternică.

De asemenea, ne așteptăm ca dispozitivul să aibă un ecran AMOLED Full HD cu rata de actualizare de 120Hz. Mai primim o baterie de 4.500 mAh și un corp certificat IP68. În ceea ce privește camerele, nu se cunosc încă detalii – dar am aflat anterior că va avea o cameră principală de 50 megapixeli.

Primul smartphone Android rezistent la apă a fost Motorola Defy lansat în noiembrie 2010. Era un smartphone robust, rezistent la căderi și, cel mai important, a venit cu certificare IP67. Putea rezista 30 de minute sub un metru de apă.

Faptul că Galaxy S23 FE este în secret o variantă Samsung Galaxy S22 deghizată înseamnă că ne așteptăm ca dispozitivul să fie relativ accesibil. Samsung nu a lansat un Galaxy A74 anul acesta – Galaxy A54 este vârful seriei Galaxy A. Prin urmare, sperăm că S23 Fan Edition poate lua locul dispozitivelor A7x, cu un preț de aproximativ 600 de euro. De exemplu, Fan Edition ar reduce cu adevărat decalajul dintre modelele S23 și cele mid-range superioare. Dar atenție: aceasta nu este decât o speculație.

Este clar că vom ține în mână mai întâi noile Flip 5 și Fold 5 în această vară. Cel mai probabil S23 Fan Edition va fi lansat în toamnă și pe mai puține piețe. Nu știm dacă Europa este una dintre zonele în care viitorul telefon destinat fanilor va ajunge sau nu.