Imagini oficiale cu designul și culorile căștilor Samsung Galaxy Buds 2

396
Imagini oficiale cu designul si culorile castilor Samsung Galaxy Buds 2
Sursa Foto: 91mobiles.com

Căștile TWS Samsung Galaxy Buds 2 pot fi lansate pe 28 iunie la MWC 2021. Fotografiile oficiale cu Samsung Galaxy Buds 2 arată opțiunile complete de design și culoare. Noile căști wireless Samsung vor fi lansate inițial în culorile violet, alb, negru și verde.

Colegii noștri de la site-ul 91Mobile au publicat, din surse de încredere, fotografiile oficiale cu setul Samsung Galaxy Buds 2. Imaginile dezvăluie opțiunile de design și culoare ale următoarelor căști cu adevărat fără fir. Aceasta este prima privire clară asupra căștilor Galaxy Buds 2, care ar putea fi lansate pe 28 iunie la MWC 2021 alături de Galaxy Watch 4. Anterior, căștile Samsung au fost certificate de FCC, de unde am aflat informații despre hardware, precum și câteva imagini.

Samsung Galaxy Buds 2 va avea un design curat și minimalist

Din ce vedem Samsung Galaxy Buds 2 are un design ușor diferit în comparație cu Galaxy Buds și Buds+. În loc de un finisaj mat și lucios în două tonuri, Buds 2 va oferi o textură uniformă, care este cel mai probabil lucioasă în realitate. Suprafața corpului include două microfoane pentru o reducere îmbunătățită a zgomotului exterior. Conform informațiilor anterioare, noul set nu va avea anularea activă a zgomotului (ANC), dar va avea reducerea activă a zgomotului. Această caracteristică (ANC) se găsește pe Galaxy Buds Pro și Galaxy Buds Live.

Interiorul corpului căștilor are conectorii de încărcare și senzorul pentru detectarea zgomotului. Galaxy Buds 2 va avea dopuri din cauciuc pentru a oferi reducerea pasivă a zgomotului. Carcasa de încărcare are o formă pătrată, similar cu carcasele căștilor Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro.

Cauciucul natural se obține în principal din arborele de cauciuc. Este extras astăzi în special în Asia de Sud-Est. Thailanda și Indonezia sunt principalii producători mondiali de cauciuc natural. Cauciucul sintetic a fost inventat în 1909 de Fritz Hofmann.

Din fotografii vedem că setul Buds 2 va fi disponibil în alb, negru, violet și verde. Exteriorul carcasei de încărcare va fi alb, în ​​timp ce interiorul se va potrivi cu vopseaua căștilor care vor fi acolo. Asta este tot ce vedem din randările oficiale și se pare că Galaxy Buds 2 este gata să iasă în lumea reală. Posibilă lansare pe 28 iunie, sau poate în august, alături de Z Fold 3 și Z Flip 3.

Pe baza listării FCC, carcasa de încărcare pentru Samsung Galaxy Buds 2 va avea o baterie de 500mAh. Fiecare cască în parte va găzdui o baterie de 60mAh, conform 91Mobiles. Carcasa va suporta încărcarea la 2,5W, iar mugurii de 0,6W, conform documentelor FCC.