Samsung Galaxy Buds Live Thom Browne Edition în pregătire

602
Sursa Foto: androidheadlines.com

O recentă informație este despre o viitoare lansare a unei noi ediții speciale Thom Browne. Noile căști wireless Samsung Galaxy Buds Live vor apărea în ediție Thom Browne. Da, cel mai recent set al companiei va apărea în colaborare cu emblematicul brand de modă din New York. Nu este prima dată când Samsung și brandul american colaborează pentru un produs exclusiv. Am avut ediția Thom Browne Galaxy Z Flip la începutul acestui an.

Pentru început, trebuie să lămurim un lucru, Thom Browne Edition nu are nicio implicare hardware în produs. În sensul că primiți același dispozitiv similar cu produsul original, dar vopsit în culorile companiei din New York. Exclusivitatea constă în culorile exterioare și marcarea dispozitivului cu numele brandului american.

Ne așteptăm ca celelalte produse lansate odată cu Buds Live să primească o ediție Thom Browne. Este vorba despre Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3, seria Galaxy Tab S7 sau chiar Galaxy Z Fold 2, având în vedere trecerea de care s-au bucurat toate edițiile lansate cu brandul american. Dar, momentan, informația este doar despre Galaxy Buds Live Thom Browne Edition.

Galaxy Buds Live Thom Browne cu dungă albastră, albă și roșie

Fotografiile apărute cu Galaxy Buds Live prezintă o carcasă iconică de culoare gri, cu dungă roșie, albă și albastră. Acest lucru conferă o notă subtilă carcasei în care vin căștile wireless Samsung. În plus, și pe boabele de fasole se găsesc aceste trei culori, plasate pe partea din exterior a mugurilor. În mod normal, puteți obține un set Galaxy Buds Live în trei culori mistice, adică alb, negru și bronz. În curând va apărea și Galaxy Buds Live Thom Browne Edition.

Fasolea este originară din America Centrală și America de Sud. Sunt peste 14.000 de soiuri de fasole la nivel mondial. Cei mai mari producători de fasole uscată sunt Myanmar, India și Brazilia. Cei mai mari producători de fasole verde sunt China, Indonezia și Turcia.

Mugurii de forma unui bob de fasole, au fost numiți inițial Galaxy Beans. Ceva mai târziu numele a fost schimbat în Buds Live. Însă Samsung nu a scăpat de numele „fasole” în întregime cu aceste căști. Într-un teardown se poate vedea că numele „fasole – beans” este tipărit în interior la fiecare cască. Mai mult decât atât, conform aceluiași teardown, noul set este foarte ușor de reparat.

Deocamdată nu există nicio informație oficială de la Samsung în privința ediției Thom Browne, conform Android Headlines. Momentan o pereche de Samsung Galaxy Buds Live poate fi cumpărată pentru un preț de aproximativ 180 de euro. Nu se știe la ce preț va apărea setul în această ediție specială, toate produsele de acest gen fiind mai scumpe.