Primele imagini de înaltă rezoluție cu telefoanele din seria Galaxy S23

243
Primele imagini de înalta rezolutie cu seria Galaxy S23
Sursa foto: via galaxyclub.nl

Astăzi vedem imagini oficiale cu Galaxy S23 și Galaxy S23 Ultra la o calitate de înaltă rezoluție. Cel puțin, vedem spatele dispozitivelor – în patru culori. Din câte se pare imaginile apărute nu sunt fotografii oficiale care vor fi folosite la marketing de compania Samsung. Cu toate acestea, noile fotografii cu seria Galaxy S23 oferă o idee bună despre dispozitivele așteptate.

Cu doar trei săptămâni până la lansarea seriei Galaxy S23, cantitatea de imagini cu aceste dispozitive crește rapid. În ultimele săptămâni am văzut fotografii de tot felul cu cele trei modele din seria Galaxy S23. Unele dintre ele arătau ciudat și s-au dovedit a fi falsuri. Acum vedem, prin intermediul GalaxyClub, mai multe imagini care descriu cu acuratețe dispozitivul – indiferent dacă sunt reale sau nu.

Imagini de înaltă calitate cu seria Galaxy S23

Mai întâi vedem modelul Galaxy S23 în patru culori: bej, roz, verde și negru. Camerele spate nu vor mai fi încorporate într-o singură insulă. Fiecare iese separat din carcasa spate și sunt ușor peste capacul din spate al telefonului. Niciodată până acum designul unui telefon Galaxy S nu a fost atât de minimalist.

Ceea ce este poate cel mai frapant este faptul că Samsung pare să folosească un „design standard” pentru toate dispozitivele noi din acest an. Comparați acest Galaxy S23 cu Galaxy A14 lansat săptămâna trecută și veți vedea asemănările. Desigur, designul lui S23 este mai rafinat, iar telefonul este realizat din sticlă și metal. Dar liniile generale sunt similare.

Dovezile arheologice sugerează că fabricarea sticlei datează din cel puțin 3.600 î.Hr. în Mesopotamia, Egipt și Siria. Cel mai vechi obiect din sticlă datat se află la Muzeul de Artă Egipteană din München: un pahar din sticlă albastru pal.

Desigur, acest lucru este mai puțin adevărat cu Galaxy S23 Ultra, care are un aspect al camerelor spate mai diferit. Este foarte asemănător cu modelul precedent Samsung Galaxy S22 Ultra. Acest lucru face ca S23 Ultra să fie telefonul mai puțin surprinzător din serie, cel puțin în ce privește designul.

În imaginile cu Samsung Galaxy S23 Ultra se observă – în colțul din dreapta jos – faptul că are un stylus S Pen încorporat. La fel și în acest an iese în evidență că modelul Ultra este de fapt continuarea seriei Galaxy Note. În comparație cu modelul mai mic Galaxy S23, există o cameră suplimentară – și anume camera telefoto cu zoom optic de 10x. Camera cu zoom 3x este aceeași pe toate modelele din seria Galaxy S23. Modelul S23 Ultra are și camera principală de 200MP – S23 trebuie să se descurce cu o rezoluție de „doar” 50MP.

Galaxy S23+ și Galaxy S23 foarte asemănătoare ca design

Nu apare în aceste fotografii Samsung Galaxy S23+. Dar acesta dispozitiv este foarte asemănător ca design cu Galaxy S23. Știm deja că Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra vor avea pe toate piețele, inclusiv în Europa, procesorul Snapdragon 8 Gen 2. Și S23 și S23+ primesc o baterie mai mare decât Galaxy S22 și S22+, cu o capacitate de 3.900 și, respectiv, 4.700 mAh. Galaxy S23 Ultra are aceeași capacitate a bateriei de 5.000 mAh ca S22 Ultra.

O altă îmbunătățire importantă este pe partea din față. Pentru prima dată din 2019, modelele de bază din seria Galaxy S primesc o cameră frontală cu rezoluție mai mare: 12MP. Acum, Samsung a decis ca inclusiv Galaxy S23 Ultra să primească tot o cameră de 12 megapixeli. Modelele Ultra anterioare aveau o cameră frontală de 40MP.

Toate modelele din seria Galaxy S23 vor avea și capacitatea de a trimite mesaje de urgență prin intermediul rețelei de satelit Iridium. Și, deși au existat zvonuri că seria Galaxy S23 va porni de la 256GB, am scris deja că Galaxy S23 și Galaxy S23+ vor porni de la 128GB capacitate de stocare.

Lansarea seriei S23 va avea loc în februarie. Vor ajunge la vânzare pe tarabe în jurul datei de 17 februarie. Deși au fost informații că cele trei modele din noua serie emblematică nu vor fi mai scumpe decât predecesorii lor, sunt tot mai multe date care contrazic acest lucru.