Primele imagini cu viitoarele ceasuri inteligente din seria Galaxy Watch 6

256
Primele imagini cu viitoarele ceasuri inteligente din seria Galaxy Watch 6
Sursa foto: via winfuture.de

Pe 26 iulie, la seul Coreea de Sud, Samsung va lansa pe Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5, seria Galaxy Tab S9 și ceasurile inteligente din seria Galaxy Watch 6. Mai sunt zvonuri și despre un nou tracker de urmărire, Galaxy SmartTag, un nou set de căști Galaxy Buds și probabil încă ceva surprize. Dar, nici unul  dintre dispozitivele pomenite mai sus nu a fost confirmat momentan oficial de Samsung.

Despre telefoanele pliabile au fost cel mai multe zvonuri în ultimul timp, au apărut chiar și redări de presă. Acum, astfel de randări au apărut cu seria Galaxy Watch 6 bazată pe sistemul de operare WearOS. Samsung va lansa o versiune „normală” și o versiune Galaxy Watch 6 Classic cu ramă rotativă, ambele în două dimensiuni. Acum avem imagini oficiale de marketing, via WinFuture, cu Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic.

Seria Galaxy Watch 6 în dimensiuni de 40 și 44mm

Seria Galaxy Watch 6 vine în două variante diferite, toate cele patru modele având aceeași inimă – Samsung Exynos W930. Viteza procesorului va fi diferită pentru cele două variante. Procesorul Samsung Exynos W930 are și cu un modem LTE integrat opțional. Cei care optează pentru un ceas cu un astfel de modem se pot cupla la Internet chiar și fără un smartphone conectat.

Galaxy Watch 6 va fi disponibil în acest an în două dimensiuni, de 40 sau 44 milimetri. Acest lucru nu schimbă dimensiunile externe, dar Samsung și-a reglat fin display-urile și acum instalează panouri OLED puțin mai mari în ceasurile inteligente. Din păcate, nu știm exact cât de mare va fi diametrul ecranelor, dar este vizibil mai mare pentru că marginile s-au micșorat.

Sticla de safir nu are legătură cu piatra prețioasă safir, este realizată din oxid de aluminiu prelucrat la temperaturi foarte înalte. Este o sticlă foarte transparentă, strălucitoare, rezistentă la zgârieturi și extrem de puternică în ceea ce privește structura.

Acest lucru este subliniat de imaginile de marketing ale Samsung prin intermediul cadranului folosit. De altfel, Samsung folosește sticlă de safir pentru afișaj, astfel încât ecranele ceasurilor vor fi mult mai rezistente la zgârieturi. Există o gamă destul de largă de culori din care să alegeți anul acesta, negru, bej și argintiu fiind planificate. Cel mai probabil la fel se va întâmpla și cu celelalte dispozitive noi Galaxy prezentate la evenimentul Unpacked din iulie.