Înalt, brunet, deștept și frumos – Samsung Galaxy S8

3312

După săptămâni de desene concept, scheme și speculații , cea mai recentă imagine a lui Galaxy S8 pare a fi o adevărată randare de presă, și este la fel de elegant ca și în zvonuri.

Un editor tech de la The Guardian, care a scris multe despre viitorul telefon de la Samsung, a confirmat că scurgerea arată tot ceia ce a fost afirmat până acuma despre telefon. Fotografiile arată cum va fi în realitate Galaxy S8.

Cel mai bun lucru din universul Android.

Galaxy S8 vine cu un scanner de iris, și dacă ne uităm la prezentare, el este în același loc, la dreapta căștii, ca la Samsung Note 7.

Scanner-ul este format dintr-un aparat de fotografiat dedicat, în partea din față, a cărui rol este de a efectua citirea irisului, și este ajutat de un LED de fotografiere în infraroșu.

În partea stângă a căștii este snapperul pentru selfie și lumina de notificare cu LED-uri, plus senzorii ambientali de lumină și de proximitate.

Prima impresie când vedem prezentarea lui Galaxy S8, este despre noul raport de aspect al ecranului. Fie că este vorba de 18,5:9, cum sa vehiculat, sau 18:9, fapt este că ecranul telefonului frapează și uimește, afișează un format 2:1 numit Univisium.

Se pare că Univisium va fi prezent pe Galaxy S8, ceea ce îl face un pic mai înalt, dar mai îngust, și, astfel, mai ușor de utilizat, cu o singură mână.

Un raport corp-ecran formidabil, cu butonul fizic de start eliminat, fațetele de jos și de sus la limita supraviețuirii, a permis un panou de afișare mult mai mare decât Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Galaxy S8, va avea raportul ecran-corp de 83%.

Garantat Samsung Galaxy S8 nu va avea o versiune cu ecran plat, iar zvonul că raza de curbură a fost redusă în comparație cu Galaxy S7 Edge este aparent validă.

S-a făcut acest lucru pentru a evita atingeri accidentale, precum și pentru a îmbunătăți estetica, fără a supăra fanii ecranului plat prea mult.

Samsung Edge UX (user experience), este în mod clar vizibilă în Galaxy S8.

 UX, experiența utilizatorilor se referă la emoții și atitudini cu privire la utilizarea unui anumit produs, sistem sau serviciu. Acesta include experiențele, afective, aspectele practice, semnificative și valoroase ale interacțiunii om-calculator. În plus, aceasta include percepția unei persoane vis-a-vis de aspecte ale sistemului, cum ar fi utilitatea, ușurința de utilizare și eficiența. 

Interfața Edge UX este acum mult mai extinsă și ocupă mai mult spațiu: puteți avea acum mai multe coloane de aplicații, sau de a folosi acel spațiu pentru widget-uri personalizate. Ea a fost recent modernizată cu noua actualizare Nougat pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, astfel încât aceasta, va fi probabil și pe Galaxy S8.

Toată lumea pariază pe AI(artificial intelligence), iar Samsung nu vrea să fie lăsat în urmă de asistenții Google, Cortana, Alexa sau Siri.

Samsung va introduce asistentul Bixby începând cu Galaxy S8. Acesta este bazat pe tehnologia de inteligență artificială a Viv Labs, care a fost cumpărată de Samsung nu cu mult timp în urmă.

Samsung este conform relatărilor atât de dornic să impună majordomul Bixby încât a inclus un buton fizic special dedicat lui. Îl putem vedea pe stânga, într-adevăr, sub butonul de volum.

Bixby este cu siguranță un lucru întradevăr bun, este inteligent, poliglot, va efectua plăți, vă va ghida la cumpărături. Bixby este un „autodidact” știe foarte multe și învață în fiecare zi tot mai multe lucruri.