Samsung lucrează la un suport de încărcare pentru Galaxy Watch 5 Pro

435
Samsung dezvolta un suport de incarcare pentru Galaxy Watch 5 Pro
Sursa foto: sammobile.com

Galaxy Watch 5 Pro și cureaua sa D-Buckle sunt incompatibile cu majoritatea soluțiilor de încărcare wireless din cauza a ceea ce poate fi descris doar ca o neglijență a designului. Din același motiv ceasul nu se poate încărca prin Wireless PowerShare doar dacă este scoasă cureaua de pe ceas. Aceasta ce nu este cea mai elegantă sau convenabilă soluție la o problemă care poate nu ar fi trebuit să existe. Cu toate acestea, Samsung pare să fie conștient de problemă și vrea să lanseze un nou suport de încărcare.

Samsung a dezvoltat un „Galaxy Watch Charging Cradle” și a listat dispozitivul nelansat pe portalul său din SUA. Cu noul suport de încărcare veți putea folosi și Wireless PowerShare. Suportul de încărcare nu este încă disponibil pentru cumpărare și nu există nicio etichetă de preț atașată acestui accesoriu. Totuși, potențialii cumpărători au opțiunea de a se înscrie pentru a primi alerte când va fi pe stoc.

Data lansării și prețul încărcătorului pentru Galaxy Watch 5 Pro nu se cunosc

Nu există specificații enumerate pe site-ul web din SUA al companiei Samsung. În acest fel, luând în considerare toate lucrurile, este posibil ca acest produs să fi fost dezvoltat după lansarea seriei Galaxy Watch 5, mai degrabă decât înainte. Se pare că acest dispozitiv de încărcare wireless nu a fost niciodată menit să ajungă pe piață. Cel mai probabil a trebuit să fie dezvoltat ca o soluție pentru problemele de design al curelei ceasului Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Nikola Tesla este unul dintre pionierii transferului de energie wireless. Tesla a inventat transmisia de energie fără fir la începutul anului 1891. Unitatea de măsură a inducției magnetice din Sistemul Internațional este numită Tesla.

Cel mai probabil Samsung va vinde acest dispozitiv ca accesoriu opțional pentru clienții Galaxy Watch. Cu alte cuvinte, compania își valorifică propriile greșeli. În momentul scrierii acestui articol Samsung nu a împărtășit niciun detaliu despre suportul de încărcare Galaxy Watch. A făcut publice doar câteva fotografii, din care publicăm una. Samsung Charging Cradle are un finisaj gri pentru a se potrivi cu Galaxy Watch 5 Pro care poartă aceeași culoare. În acest moment nu este clar dacă Samsung va pune la dispoziție culori suplimentare pentru suportul de încărcare.

Lipsesc detalii privind prețul și data lansării. Vă vom ține la curent de îndată ce aflăm mai multe. Poate că Samsung ar fi trebuit să facă o reducere pentru proprietari de Galaxy Watch 5 Pro care vor un astfel de încărcător. Nu credem că ar fi corect ca Samsung Galaxy Watch Charging Cradle să fie vândut la preț întreg tuturor, având în vedere că are un design complet nou. Dar, decizia este la Samsung.