Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro au fost lansate

657
Samsung Galaxy Watch 5 si Galaxy Watch 5 Pro au fost lansate
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat astăzi ceasurile inteligente Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Noile ceasuri modelează obiceiurile de sănătate și bunăstare cu informații intuitive, funcții avansate și capabilități și mai puternice. Galaxy Watch 5 îmbunătățește funcțiile pe care se bazează consumatorii în fiecare zi, în timp ce Galaxy Watch 5 Pro – cea mai nouă adăugare la gama Galaxy Watch – este cel mai durabil și plin de caracteristici ceas Samsung de până acum.

Cu o dorință din ce în ce mai mare de a înțelege și de a acționa mai bine asupra obiectivelor individuale de sănătate, Samsung și-a propus să ofere monitorizare aprofundată și date practice, oferind utilizatorilor informațiile de care au nevoie pentru a-i ajuta pe parcursul călătoriei lor de sănătate și bunăstare.

Galaxy Watch 5 este echipat cu senzorul unic BioActive de la Samsung, care conduce următoarea eră a monitorizării digitale a sănătății. Introdus pentru prima dată pe seria Galaxy Watch 4, Senzorul BioActive folosește un singur cip unic care combină trei senzori puternici de sănătate – ritm cardiac optic, semnal cardiac electric și analiza impedanței bioelectrice –  pentru a oferi citiri extinse care includ ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și chiar stresul. nivel. În plus, utilizatorii își pot monitoriza tensiunea arterială și ECG de la încheietura mâinii.

Galaxy Watch 5 obișnuit vine în două dimensiuni – 40 mm și 44 mm. În același timp Galaxy Watch 5 Pro este disponibil într-o singură dimensiune – 45 mm. Toate sunt oferite cu conectivitate numai Bluetooth sau Bluetooth + LTE. În plus, Samsung oferă un Galaxy Watch 5 Golf Edition și un Galaxy Watch 5 Bespoke Edition în anumite piețe. Acesta din urmă oferă clienților mai mult de 1.000 de opțiuni de culoare și design.

Perspective holistice privind sănătatea cu Samsung Galaxy Watch 5

Seria Galaxy Watch 5 este certificată IP68 pentru rezistență la praf și apă, iar ambele modele rulează Wear OS 3.5 și One UI 4.5 Watch la lansare. De asemenea, sunt alimentate de procesorul Samsung Exynos W920, alături de 1,5GB de RAM și 16GB spațiu de stocare încorporat.

Conceput pentru viața de zi cu zi, Samsung Galaxy Watch 5 oferă o experiență completă. Aceasta merge dincolo de activitățile de fitness și în procesul de după antrenament, odihnă și recuperare. Instrumentul de măsurare a compoziției corporale oferă o imagine completă a sănătății generale a utilizatorului. Astfel îi oferă o abordare personalizată pentru a stabili obiective, a-i ghida prin antrenamente personalizate și a urmări progresul. Și când este timpul să se odihnească, seria Galaxy Watch5 oferă utilizatorilor date de recuperare. Este inclus aici inclusiv ritmul cardiac post-cardio după un antrenament intens și recomandări personalizate privind consumul de apă bazate pe pierderea transpirației.

Prin integrarea SmartThings, Galaxy Watch 5 setează automat luminile conectate, unitățile AC și televizoarele la setări predeterminate. În acest fel creează un mediu de somn ideal. Utilizatorii pot dormi în siguranță știind că detectarea îmbunătățită a căderii asigură că un contact de urgență este notificat dacă dumneavoastră sau persoana iubită vă împiedicați acasă sau cădeți din pat.

Baterie mai mare pe Galaxy Watch 5

Galaxy Watch 5 vine cu o baterie de 284 mAh cu 13% mai mare decât modelul mic din seria Galaxy Watch 4. Bateria oferă opt ore de urmărire a somnului cu doar opt minute de încărcare, ceea ce este cu 30% mai rapid decât Galaxy Watch 4.

Un strat suplimentar de durabilitate protejează seria Galaxy Watch 5. Anul acesta ceasurile au un afișaj de ceas inteligent cu un ecran Sapphire Crystal, care oferă un strat exterior cu 60% mai dur. Astfel ceasul dumneavoastră va fi foarte fiabil în utilizarea de zi cu zi. Creați-vă melodia preferată pe Spotify doar cu vocea folosind Asistentul Google. Și în curând, găsește-ți drumul folosind Google Maps de la încheietura mâinii tale fără o conexiune la smartphone. Iubitorii de muzică și sunet vor aprecia actualizările care includ aplicații noi precum SoundCloud și Deezer. În plus, One UI Watch 4.5 oferă o experiență de tastare mai completă, o modalitate mai ușoară de a efectua apeluri și o serie de noi funcții de accesibilitate care fac Galaxy Watch mai intuitiv.

Galaxy Watch 5 Pro, mai multe funcții și o durabilitate mare

Creat pentru cei care iubesc în aer liber, Galaxy Watch 5 Pro este cea mai nouă adăugare la portofoliul Galaxy Watch. De la drumeții la ciclism și nu numai, Watch 5 Pro este pregătit pentru provocare datorită materialelor sale premium. Dispune de cristal de safir îmbunătățit care rezistă mai bine la orice uzură și o carcasă durabilă din titan. Galaxy Watch 5 Pro vine, de asemenea, cu o curea sport complet nouă, care oferă durabilitate robustă, cu o potrivire elegantă și curată.

Construit puternic și pentru a rezista, Galaxy Watch 5 Pro are cea mai mare baterie dintr-un Galaxy Watch. Are o baterie de 590 mAh, care durează peste 80 de ore. Este cu 60% mai mare decât bateria din Galaxy Watch 4 Classic, potrivit Samsung Newsroom. Are GPX, care este disponibil pentru prima dată pe un Galaxy Watch. Ieșiți într-o drumeție și înregistrați-o și împărtășiți-o cu ceilalți iubitori de trasee în aplicația Samsung Health cu Route Workout. De asemenea, puteți descărca trasee de drumeții și ciclism în timp ce vă antrenați pentru următoarea cursă sau căutați să vă amestecați rutina. Când mergi pe jos sau cu bicicleta, ține-ți ochii departe de hartă cu indicații intuitive, pas cu pas. Când sunteți gata să plecați acasă, Galaxy Watch 5 Pro vă va duce cu ușurință acolo. Are funcția Track back, care vă duce înapoi pe drumul în care ați venit.

Disponibilitate și preț

Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro sunt disponibile pentru precomandă pe anumite piețe începând cu 10 august, iar disponibilitatea la vânzare este din 26 august.

Galaxy Watch 5 vine cu opțiuni de culoare neutră complet noi, care vor atrage atenția, cu opțiunea de 44 mm disponibilă în grafit, safir și argintiu și opțiunea mică de 40 mm disponibilă în grafit, aur roz și argintiu. Galaxy Watch 5 va începe de la 279 USD pentru versiunea Bluetooth și 329 USD pentru versiunea LTE.

Pentru cei care caută aventuri care caută durabilitate, performanță și stil, Galaxy Watch 5 Pro este pentru tine. Va fi disponibil în Black Titanium și Grey Titanium. Prețurile încep de la 449 USD pentru versiunea Bluetooth și 499 USD pentru versiunea LTE.

Galaxy Watch 5 Golf Edition vine în trei dimensiuni: Watch 5 Large; Watch 5 Small; și Watch 5 Pro. Prețul începe de la 329 USD pentru versiunea Bluetooth.

Vom reveni zilele următoare cu toate caracteristicile și specificațiile detaliate despre seria Galaxy Watch 5.