Noul încărcător auto Samsung acceptă o încărcare super rapidă de 45W

1361
Sursa Foto: via sammobile.com

Samsung Galaxy S20 Ultra este cel de-al doilea telefon pilot de la Samsung care acceptă o încărcare super rapidă de 45W. Primul a fost Samsung Galaxy Note 10+. În ultimul timp încărcarea rapidă de 25W a devenit standard pe flagship-urile companiei de când au fost lansate Galaxy Note 10 și Note 10+. Samsung a lansat și două noi baterii externe de 25W, alături de seria Galaxy S20. Acum, conform SamMobile, gigantul high-tech va lansa în curând și un încărcător auto cu suport de încărcare de 45W.

Noul încărcător pentru autovehicule se numește „Dual & Super Fast Charger Car”. Da, încărcător dublu și super rapid! Acest încărcător auto Samsung are două porturi USB. Unul este un port USB standard care produce 15W de putere, iar celălalt este un port USB-C care produce 45W. Încărcătorul va veni cu un cablu de la USB la USB-C de 5A, care este necesar pentru încărcare de 45W. Același cablu însoțește și încărcătorul de perete de 45W Samsung. În mod natural, încărcătorul va încărca dispozitive precum Galaxy Note 10+ și Galaxy S20 / S20+ la 25W.

Samsung Dual & Super Fast Charger Car compatibil cu S20 Ultra și Note 10+

Compatibil atât cu Galaxy S20 Ultra, cât și cu Galaxy Note 10+, acest băiat rău va elimina deținerea simultană a două dispozitive de încărcare în autoturism. Un port poate furniza energie la o rată de 45W, în timp ce al doilea port poate furniza doar 15W. Deși nu este primul accesoriu de acest fel din lume, este primul care este fabricat și vândut de Samsung. Dacă aveți un smartphone Samsung compatibil nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compatibilitate, fiabilitate sau durabilitate.

Samsung Galaxy S20 Ultra este al doilea telefon al companiei după Samsung Galaxy Note 10+ cu suport încărcare rapidă de 45W, dar Samsung nu încorporează un încărcător de 45W în cutie. În schimb, acesta trebuie cumpărat separat, deoarece cutia conține doar un încărcător de 25W, la fel ca Galaxy S20 și Galaxy S20+. Aceste două telefoane din urmă acceptă încărcare rapidă de 25W, în loc de 45W. Încărcătorul de 45W va încărca dispozitivele compatibile doar până la 25W, deoarece acesta este maximul acceptat de aceste telefoane.

Primul încărcător auto wireless a fost lansat de compania Denso și a intrat în dotarea modelul Toyota Avalon Limited din 2013. Încărcătorul numit eBin a fost o tăviță pe care trebuia să pui telefonul în timp ce te afli în mașină. Telefonul se încărca în timp ce conduceai mașina.

Samsung nu a dezvăluit încă data lansării sau prețurile pentru încărcătorul auto de 45W. Nu a dezvăluit aceste lucruri nici pentru noile baterii externe de 25W. Presupunem că acestea vor fi scoase la vânzare în același timp în care seria Galaxy S20 va ajunge la vânzare în magazine. Se preconizează că aceste accesorii vor fi disponibile pe scară largă, având în vedere disponibilitatea globală a smartphone-urilor Samsung.