Încărcător auto wireless Samsung, pentru Galaxy S9

2938
Samsung dezvoltă un nou dispozitiv de încărcare fără fir. Va fi acesta un nou accesoriu pentru Samsung Galaxy S9, care va fi prezentat pe 25 februarie? Samsung a mai lansat în trecut un dispozitiv de încărcare fără fir pentru vehicule (Qi) pentru Galaxy S6. Deși acest port de încărcare pentru Galaxy S nu mai este disponibil pentru vânzare, compania nu a mai introdus niciodată noi accesorii auto pentru smartphone-urile premium de atunci. Cu toate acestea, se pare că Samsung a proiectat un nou încărcător wireless pentru mașină. La 24 iulie anul trecut, Samsung a depus o cerere de brevet de invenție la WIPO (World Intellectual Property Organization) pentru un „dispozitiv de încărcare fără fir„. Săptămâna trecută, WIPO a publicat brevetul de la Samsung care se referă la un dispozitiv de încărcare fără fir. Încărcarea fără fir produce întotdeauna căldură, în cazul în care telefonul inteligent nu este răcit corespunzător se poate întrerupe procesul de încărcare. Noul încărcător wireless Samsung are un ventilator (ventilator de răcire) care reduce în mod eficient căldura generată de încărcarea fără fir. În plus, este creată o circulație a aerului din diferite direcții pentru răcirea eficientă. Câteva găuri și canale de aer sunt făcute în încărcător pentru circulația aerului. Sistemul de răcire în sine este amplasat la partea din spate a accesoriului, astfel încât utilizatorul să nu fie incomodat în nici un fel. Designul corespunde în mare măsură încărcătorului auto fără fir existent. Deși brevetul nu se ocupă de funcțiile încărcătorului pentru mașină, presupunem – pornind de la modelul anterior – că încărcătorul auto poate fi reglat după cum doriți. În timp ce încărcați telefonul Galaxy, puteți continua să utilizați dispozitivul, de exemplu pentru navigare prin GPS sau apeluri hands-free. Din recenziile pentru încărcătorul lui S6, se poate observa că telefonul a fost destul de cald dacă a fost utilizat în timpul încărcării. Prin urmare, noul design, cu ventilație, ar trebui să împiedice acest lucru.

Wireless – termenul arhicunoscut acum, se referă la transmisia telegrafică fără sârmă din 1894, înlocuit ulterior cu transmisie radio în 1903. Prima rețea fără fir profesională a fost dezvoltată sub marca ALOHAnet în 1969 la Universitatea din Hawaii și a devenit operațională în iunie 1971. Prima rețea wireless comercială WaveLAN a fost dezvoltată în 1986.

În această duminică, Samsung va introduce noua serie Galaxy S9. În același timp, se așteaptă o serie de accesorii noi, inclusiv husa Hyperknit, un încărcător rapid fără fir și Dex Pad. În acest moment nu avem informația dacă încărcătorul de mașină fără fir va fi prezentat în același timp cu Galaxy S9. Nu au fost publicate încă informații despre un nou încărcător wireless, pentru mașină, pentru telefoanele Galaxy S. Cu toate acestea, nu este de neconceput ca acest încărcător wireless să fie introdus pe piață odată cu Galaxy S9. Brevetul a fost depus cu mai mult de o jumătate de an în urmă, ceea ce face ca o lansare simultană cu Galaxy S9 să fie plauzibilă. În curând vom afla! În această duminică, Samsung va lansa modelele Galaxy S9 și S9+.
SURSĂLetsgoDigital