Acasă Stiri FCC aprobă un încărcător Samsung pentru un acumulator de 4.000 mAh

FCC aprobă un încărcător Samsung pentru un acumulator de 4.000 mAh

Un nou încărcător fără fir de la Samsung Electronics a apărut la comisia americană FCC. Acest încărcător este posibil să fie lansat în același timp cu viitorul phablet Samsung Galaxy Note 9. Încărcătorul wireless trebuie să furnizeze, posibil acestui dispozitiv, energie pentru un acumulator 4.000 mAh. Samsung lansează în mod regulat noi încărcătoare fără fir, indiferent dacă sunt sau nu pentru dispozitivele de vârf care sunt lansate cu acea ocazie.

În 2017, Samsung a lansat pe EP-PG950, un încărcător wireless pentru Galaxy S8, care a venit pe piață împreună cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+. La începutul acestui an, Samsung și-a schimbat numărul de model și a lansat alt încărcător tot wireless, cu numărul de model EP-N5100, alături de Galaxy S9. Acum, un posibil succesor al celor două apare apare la mai multe agenții de certificare.

Gândul ne duce imediat că un astfel de încărcător va fi folosit pentru Samsung Galaxy Note 9 și, continuând cu presupunerea, probabil Note 9 va avea o baterie de 4.000 mAh.

În baza de date a comisiei americane pentru controlul telecomunicațiilor FCC, a apărut un certificat pentru un încărcător wireless Samsung cu numărul de model EP-N6100. Federal Communications Commission (FCC) nu dezvăluie niciodată detalii foarte precise despre viitoarele dispozitive.

Ar putea fi un nou încărcător care poate apărea pe piață cu Galaxy Note 9. Același dispozitiv poate fi găsit și la agenția sud-coreeană RRA – National Radio Research Agency. După cum arată eticheta, EP-N6100 are o tensiune de intrare de 12 volți și 2,1 amperi. Aceasta este mai mult decât EP-5100, care poate gestiona până la 9 volți și 1,67 A. Acest lucru permite ca dispozitivul EP-N6100 să încarce mai rapid dispozitivele fără fir. Faptul că Samsung lucrează la un astfel încărcător îmbunătățit ar putea fi o confirmare a presupusei capacități mai mare a bateriei care va fi pe Note 9.

FCC – Federal Communications Commission este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite, creată pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, satelit și cablu din SUA. A fost înființată în anul 1934 printr-o lege semnată de președintele Franklin D. Roosevelt.

Nu știm exact data lansării încărcătorului, nu este sigură în acest moment. Trebuie să așteptăm până în luna august, în data de 9, când este vehiculată lansarea oficială a lui Galaxy Note 9. Numai atunci vom ști dacă dispozitivul are de fapt o capacitate mai mare a bateriei și, dacă încărcătorul EP-N6100 este în cutia și în dotarea phablet-ului. Cel puțin știm deja că Galaxy Note 9 că are camere duble așezate orizontal una lângă cealaltă.

De asemenea, ne așteptăm ca Galaxy Note 9 să aibă același procesor Exynos 9810 pe care îl cunoaștem de la Samsung Galaxy S9. Dispozitivul rulează la lansare sistemul de operare Android 8.1 Oreo și este echipat cu versiunea Bixby 2.0.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...