Un nou încărcător Samsung wireless convertibil și rapid

757
Sursa Foto: via sammobile.com

Dacă un număr nebun de telefoane, tablete și dispozitive purtabile nu a fost suficient, Samsung se pregătește să introducă și câteva accesorii noi în viitorul apropiat. Unul dintre acestea este o versiune convertibilă a suportului de încărcător wireless de 15 W lansat de Samsung anul trecut. Informația privind Samsung Wireless Charger Convertible vine de la Roland Quandt, cunoscut pentru scurgerile lansate online.

Roland Quandt a făcut publice mai multe imagini ale noului încărcător wireless. Acestea au fost preluate și de SamMobile, un cunoscut și serios site ce se ocupă de dispozitivele Samsung, lucru ce întărește această informație. În fotografii vedem noul Samsung Wireless Charger Convertible din toate unghiurile și în cutia sa de vânzare cu amănuntul.

Samsung EP-N3300 pentru a încărca dispozitivele Galaxy

Acest încărcător special Samsung Wireless Charger Convertible – număr de model EP-N3300 – are prevăzut un suport în spate. În acest fel poate fi folosit orizontal sau vertical pentru o comoditate sporită și nu credem că este o idee rea. Dar, în schimb, este un downgrade în ceea ce privește viteza de încărcare. Numit Samsung Wireless Charger Convertible, noul încărcător va încărca dispozitivele Galaxy la 9W.

Aceasta este încărcare wireless rapidă din punct de vedere tehnic, dar va fi mai lentă în comparație cu încărcătorul existent. Se pare că este încă un exemplu de faptul că Samsung aduce uneori pe piață produse care nu se simt ca upgrade-uri. Din informație aflăm că gigantul tech va continua să vândă ambele variante în același timp pentru o perioadă.

Încărcarea inductivă sau încărcare wireless este un tip de transfer de energie wireless. Folosește inducția electromagnetică pentru a furniza electricitate dispozitivelor portabile. Galaxy S5 lansat pe 14 aprilie 2014 a fost primul de la Samsung cu încărcare wireless Qi.

Prețul la care va fi comercializat noul încărcător Samsung nu a fost dezvăluit, dar ar trebui să-l aflăm în curând. Noul încărcător ne putem aștepta să vină la vânzare la sfârșitul lunii august. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea cu accesoriile Samsung, este posibil să nu puteți cumpăra încărcătorul wireless convertibil pe fiecare piață, cel puțin nu inițial.