Samsung testează un nou încărcător wireless de 15W pentru Note 10

1152
Sursa Foto: via Xda-Developers.com

Zilele trecute, Samsung a anunțat evenimentul de lansare „Galaxy Unpacked” pentru Galaxy Note 10, pe 7 august. În timpul unui astfel de eveniment Samsung lansează de obicei și alte dispozitive. Tablete, smartwatch-uri, trackere de fitness, căști, încărcătoare pentru telefoane sau diferite alte dispozitive.

Acum, un nou încărcător fără fir de 15W a fost certificat de Federal Communications Commission FCC. Sunt șanse mari ca acest nou încărcător să fie lansat alături de Samsung Galaxy Note 10. Încărcătoarele fără fir sunt tot mai populare în rândul utilizatorilor, chiar dacă viteza de încărcare este ceva mai mică.

Un încărcător wireless EP-N5200 pentru Galaxy Note 10 aproape de lansare

Conform unei certificări recente de la FCC, Samsung testează un nou încărcător fără fir de 15W. Dispozitivul cu numărul de model EP-N5200, pare asemănător cu încărcătorul wireless Samsung EP-N5100. Încărcătoarele wireless Samsung actuale sunt, de asemenea, de 15W.

Noul încărcător fără fir este testat pe versiunea liberă de rețea SM-N975U a telefonului Galaxy Note 10, pentru SUA și pe versiunea SM-N975V de Note 10 5G pentru operatorul de telefonie mobilă Verizon, tot din SUA. În plus, momentan nu se știe dacă noul încărcător wireless va veni cu noi caracteristici în comparație cu predecesorul său.

Verizon Communications Inc, sau pe scurt Verizon este o companie americană de telecomunicații cu sediul în New York City. A fost fondată în 30 iunie 2000.  Filiala Verizon Wireless este cel mai mare furnizor de servicii de comunicații fără fir din SUA. În 2018, Verizon s-a clasat pe locul 16 în clasamentul Fortune 500 al celor mai mari corporații din Statele Unite.

Conform XDA-Developers dispozitivul ar trebui să suporte o încărcare fără fir de minim 15W. Acest lucru este la fel ca pentru Galaxy S10, Galaxy Note 9 și Samsung Galaxy S9. Dispozitivele trebuie să fie supuse certificării FCC înainte ca acestea să ajungă pe piață, astfel încât aceste informații sigur sunt corecte.

Conform ultimelor zvonuri seria Samsung Galaxy Note va veni cu un încărcător rapid cu fir de 25W în cutie. Samsung va lansat patru modele de Note 10, două fără conectivitate 5G și două cu 5G. Evenimentul de lansare „Samsung Galaxy Unpacked” va avea loc la New York în data de 7 august.