Wireless Duo Charger, un nou încărcător Samsung va apare în curând

664
Samsung va lansa in curand noul încarcator wireless Duo Charger EPP4300
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung va adăuga – în jurul lansării seriei Galaxy S21 – un nou încărcător wireless la oferta sa de încărcătoare. Noul Wireless Duo Charger Pad poartă numărul de model EP-P4300. Aparent poate încărca două dispozitive în același timp, dar nu știm ce capacități de încărcare sau alte specificații are.

Ne așteptăm ca EP-P4300 să ajungă efectiv în magazine în ianuarie ca un încărcător wireless Duo pentru noile Galaxy S21, S21+ și Galaxy S21 Ultra, care sunt așteptate cam în același timp. Samsung Wireless Duo Charger EP-P4300 este un succesor al modelului EP-P5200. Samsung a lansat anul acesta un Wireless Charger Trio, un succesor al Wireless Charger Duo, care a fost lansat în 2018.

Noul încărcător Samsung Wireless Duo Charger

Au trecut mai bine de doi ani de când Samsung a lansat primul său „Duo Charger” fără fir EP-N6100, urmat ulterior de EP-P5200. Cu acestea puteți încărca telefonul și ceasul fără fire. Mențiunile despre acest încărcător la o serie de magazine web europene arată că încărcătorul va fi disponibil într-o versiune alb-negru. Prețul pare să fie în jur de 50 €.

Și Samsung Wireless Charger Trio este disponibil tot în două culori alb și negru. De asemenea, este livrat cu un cablu USB-C la USB-C și costă în jur de 60 de euro. Pe acesta puteți încărca un smartphone, smartwatch sau un set de căști wireless, dar și alte dispozitive care acceptă funcția Qi, cum ar fi un iPhone.

Încărcarea rapidă sau Quick Charge este o tehnologie dezvoltată de compania Qualcomm și utilizată pentru încărcarea telefoanelor mobile prin USB. Tehnologia Quick Charge a fost lansată de Qualcomm în 2013.

Nu știm încă dacă Samsung Wireless Duo Charger va suporta și încărcarea rapidă wireless, dar probabil că da. Este posibil ca încărcarea rapidă să difere în funcție de dispozitivul aflat la încărcare pe pad, conform Galaxy Club. Credem că vor afla mai multe despre acest încărcător în perioada următoare.