Samsung a lansat Charger Trio și un Power Bank de 20.000 mAh

680
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat de două zile noi accesorii de încărcare pentru dispozitive mobile în Coreea de Sud. Încărcătorul wireless Samsung Wireless Charger Trio este un succesor al Wireless Charger Duo, care a fost lansat înapoi în 2018. După cum spune și numele Wireless Charger Trio poate încărca fără fir trei dispozitive simultan. Compania a lansat și o nouă baterie extrernă de 20.000 mAh.

Încărcătorul Samsung are o formă dreptunghiulară și are o decupare rotundă într-o parte, unde un Galaxy Watch 3 se va potrivi perfect. Noul Wireless Charger Trio de la Samsung poate încărca până la trei dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri, căști fără fir și ceasuri inteligente, în același timp. Placa de încărcare are șase bobine de încărcare, oferind o acoperire mai bună a suprafeței de încărcare.

Wireless Charger Trio are încărcare wireless rapidă de 9W

Suportă încărcare wireless rapidă de 9W și încărcare wireless normală de 5W. De asemenea, puteți utiliza funcția de încărcare fără fir Qi de 7,5W pentru a încărca rapid un iPhone compatibil. Placa de încărcare are un suport magnetic special, care poate încărca un smartwatch Galaxy și trei lumini LED de stare. O lumină roșie pentru încărcare, roșu intermitent pentru o eroare de încărcare și verde când dispozitivul este complet încărcat.

Samsung Wireless Charger Trio este disponibil în două culori alb și negru. Dispozitivul este livrat cu un cablu USB-C la USB-C și are un preț de 99.000 de won (aproximativ 85 USD). Samsung nu a anunțat deocamdată disponibilitatea în alte zone, dar sigur acest încărcător va fi disponibil la nivel global.

USB Power Delivery este un standard de încărcare universal, care permite încărcarea rapidă a unei game de dispozitive, nu doar a smartphone-urilor, printr-o conexiune USB. USB Power Delivery poate funcționa pe porturile și cablurile USB 2.0 și 3.0.

Al doilea dispozitiv lansat este o baterie externă de 20.000 mAh, Super Fast Charging cu Power Delivery. Are un port USB Type-A și două porturi USB Type-C. Banca de alimentare acceptă încărcare rapidă de 25W și vine într-o culoare gri închis. Bateria externă Samsung Power Bank PD 20.000 mAh poate încărca trei dispozitive simultan, a spus compania. Conform Yonhap, noua baterie externă Samsung PD de 20.000 mAh are un preț de 77.000 won (aproximativ 65 USD).