Încărcătorul wireless pentru seria Galaxy Watch 5 a fost certificat

375
Incarcatorul wireless pentru seria Galaxy Watch 5 a fost certificat
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Încărcătorul wireless pentru seria Galaxy Watch 5 a primit certificarea necesară în țara de origine Samsung. National Radio Research Agency (RRA) sau Agenția de Cercetare Radio din Coreea a dat undă verde stației de încărcare. Documentul în care a apărut certificarea conține și alte informații despre viitorul smartwatch Samsung.

Tot din certificarea Radio Research Agency (RRA) am aflat și numărul de cod pentru încărcător – ER-OR900, care se folosește la bateria cu numărul de model EB-BR900ABY, adică bateria pentru seria Samsung Galaxy Watch 5. Imaginea publicată în documentul RRA confirmă același încărcător wireless pe care l-au primit utilizatorii cu Galaxy Watch 4 și cu ceasurile Tizen anterioare.

Ca o reamintire, seria Galaxy Watch 5 va avea o durată de viață mai mare a bateriei. Modelul de bază vine cu o baterie de 276 mAh în loc de 247 mAh de pe ceasul actual. Samsung se referă la seria Galaxy Watch 5 prin numărul de model „SM-R9xx”. Conform Tizenhelp, „R9” este legătura comună care leagă seria viitoare de precedenta.

Baterie mai mare cu 60% pe Galaxy Watch 5 Pro

Designul încărcătorului fără fir pentru seria Galaxy Watch 5 este necunoscut în acest moment. Presupunem că va avea forma unui disc, similar cu stația de încărcare plată a modelelor din seria Galaxy Watch 4 (și mai vechi). Se zvonește că Galaxy Watch 5 Pro are o baterie de 572 mAh, cea mai mare de pe orice ceas Galaxy. Este cu 60% mai multă putere decât puterea bateriei de 361 mAh aflată pe Galaxy Watch 4 Classic. Samsung ar putea aduce și suport pentru încărcare wireless rapidă pentru ceasuri.

Sticla de safir nu are legătură cu piatra prețioasă safir. Sticla este realizata din oxid de aluminiu prelucrat la temperaturi foarte înalte. Este o sticlă foarte rezistentă, transparentă, strălucitoare și extrem de puternică ca structură.

În ceea ce privește preocuparea cu privire la alte caracteristici, compania poate folosi materiale premium. În primul rând este vorba despre o carcasă de titan și sticlă de safir pe modelul Galaxy Watch 5 Pro, dar optional și pe celelalte modele. Sigur că aceste materiale va duce la o creștere a prețului de cost al acestor variante. Recent Ice Universe au susținut că următoarele ceasuri Samsung nu vor veni cu ramă rotativă fizică. Cadrul rotativ fizic este un simbol al ceasurilor Galaxy, așa că este interesant de văzut ce decide Samsung.

Samsung va lansa trei modele cu seria Galaxy Watch 5. Știm de un model de dimensiuni medii Galaxy Watch 5 cu numele de cod „Heart-L”. Este asociat cu numărul de model „SM-R91x”. Știm și de a treia variantă Galaxy Watch 5 Pro, cu numele de cod „Heart-Pro”. Va purta numărul de model „SM-R92x”.