Acesta este încărcătorul rapid de 45W pentru Galaxy Note 10+, costă 50 €

1685
Sursa Foto: via SamMobile.com

Despre Galaxy Note 10+ sunt informații sigure că va avea încărcare de 45W. Cu toate acestea phablet-ul Samsung nu va avea un astfel de încărcător în cutie la vânzare. Va trebui să-l cumpărați separat, va fi disponibil în alb și negru, la un preț de 50 euro.

A fost confirmat că încărcătorul cu numărul de model EP-TA845 este într-adevăr încărcătorul rapid de 45W pentru Galaxy Note 10. Despre acest încărcător rapid de 45W au apărut primele informații în urmă cu o lună. S-a făcut aproape imediat legătura dintre acesta și seria Galaxy Note 10, deoarece au existat informații despre o încărcare rapidă de 45W.

Încărcătorul rapid pentru Galaxy Note 10+ va costa 50 de euro

Potrivit colegilor noștri de la SamMobile, site-ul GalaxyClub a confirmat că EP-TA845 este încărcătorul rapid Samsung de 45W. Aproape sigur acesta este destinat telefonului Galaxy Note 10+. Mai mulți comercianți cu amănuntul din Uniunea Europeană – Italia și Belgia, l-au listat deja pe site-urile magazinelor. Listarea indică în mod clar că este un încărcător rapid de 45W. Acesta va fi disponibil în alb cu numărul de model EP-TA845XBEGWW, respectiv în negru cu numărul de model EP-TA845XWEGWW.

Cu toate acestea, la niciunul dintre comercianți nu este specificat în mod explicit că ar fi pentru Galaxy Note 10+. Dar, cu toate dovezile circumstanțiale disponibile până acum, se poate concluziona în mod rezonabil că acesta este destinat lui Note 10+. Toate prețurile afișate de acești comercianți menționează 50 de euro ca preț pentru acest încărcător.

Încărcarea rapidă este o tehnologie rapidă de încărcare a dispozitivelor alimentate cu baterii. Tehnologia Quick Charge a fost creat de compania Qualcomm în 2013. Compania Motorola a lansat apoi propriul standard de încărcare TurboPower. Samsung a lansat propria tehnologie de încărcare rapidă, Samsung Adaptive Fast Charging.

Încărcătorul de 45W va trebui cumpărat separat

Atât Galaxy Note 10, cât și Galaxy Note 10+ vor avea cel mai probabil în cutie la vânzare încărcătorul rapid EP-TA800 de 25W. Samsung deja livrează acest încărcător rapid cu Galaxy S10 5G, Galaxy A80 și Galaxy A70. Acesta este excelent și toți utilizatorii acestor telefoane sunt extrem de mulțumiți de el. Cu toate acestea, dacă doriți o încărcare și mai rapidă pentru Note 10+, va trebui să cheltuiți niște bani în plus.

Prețurile pentru Samsung Galaxy Note 10+ se așteaptă să înceapă în Europa de la 1.149 de euro, pentru modelul de bază. Dacă mai cheltuiți încă 50 de euro pe un încărcător rapid, prețul total va ajunge la 1.200 €. Mulți se vor întreba de ce Samsung nu trimite acest încărcător în cutie cu telefonul. Se pare că încărcare rapidă de 45W ar fi pusă pe același piedestal cu încărcarea wireless. Aceasta este acceptată de Note 10+, dar pentru care va trebui cumpărat un suport de încărcare wireless.