A început actualizarea la nivel global a lui Galaxy S9 cu Android Pie

1205

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc acum oficial actualizarea cu Android Pie în foarte multe țări. Actualizarea se află în desfășurare în diferite regiuni în acest moment și ar trebui să fie doar o chestiune de timp înainte ca finalizarea să se încheie pentru majoritatea țărilor. Nu știm când va începe și în România dar este vorba de câteva zile. Va depinde cel mai mult de operatorii de telefonie mobilă.

Ca întotdeauna, dispozitivele care sunt blocate în anumite rețele pentru anumiți operatori de telefonie trebuie să aștepte mai mult decât cele care nu sunt. Pentru dispozitivele blocate unele piețe vor vedea actualizarea posibil doar în februarie.

Cea mai bună modalitate de a verifica momentul în care actualizarea Android Pie ajunge la noi în țară și în alte zone este să verificați în aplicația Samsung Members. Deschideți Samsung Members la Galaxy S9 sau S9+ și verificați Notificări pentru programul de actualizare Android Pie. Veți vedea perioada de timp preconizată pentru majoritatea dispozitivelor eligibile pentru actualizarea cu Pie, aici, nu doar pentru Galaxy S9.

Android 9 Pie pentru Galaxy S9 vine cu noua interfață One UI de la Samsung

Pentru a verifica dacă este disponibil pachetul pentru Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S9+, deschideți aplicația Setări de pe telefon, atingeți Actualizare software, apoi selectați opțiunea Descărcare actualizări manual. O altă alternativă de a face upgrade este descărcarea firmware-ului Android 9 Pie pentru țara respectivă. De asemenea, puteți face pentru acest lucru cu un Samsung Smart Switch pe un PC Windows sau Mac.

Mac este prescurtarea de la Macintosh. Este denumirea unor serii de computere cu tehnologie de cel mai înalt nivel, fabricate de către firma americană Apple începând din 1984. Au fost primele computere comerciale din lume cu maus și interfață grafică (Graphic User Interface sau GUI).

Dispozitivele Samsung Galaxy actualizate cu Android Pie oferă o nouă interfață de utilizare, Samsung One UI. Aceasta a fost proiectată de Samsung să ușureze utilizarea cu o singură mână. Vă permite să vă concentrați asupra navigării și lucrului pe un smartphone mult mai ușor. Sigur sunt mult mai multe alte facilități cu Android Pie despre care am scris de nenumărate ori pe iLoveSamsung.