Pentru inelul Galaxy Ring mai trebuie să așteptăm până anul viitor

202
Pentru inelul Galaxy Ring mai trebuie
Sursa foto: via phonandroid.com

După știrile din ultimul timp despre inelul Galaxy Ring mulți fani Samsung așteptau cu nerăbdare sosirea acestuia. Potrivit ultimelor informații ve pare că vor trebui să mai aștepte. Galaxy Ring, viitorul inel conectat de la gigantul coreean, se pare că va fi lansat doar spre sfârșitul anului viitor.

În urmă cu câteva săptămâni, mai multe informații spunea că Samsung lucra activ la Galaxy Ring, un inel conectat ale cărui prime brevete au fost primite de Samsung acum câțiva ani. Totul indica că gigantul coreean plănuia inițial să lanseze inelul inteligent împreună cu seria Galaxy S24 în ianuarie anul viitor. Între timp totul pare că s-a schimbat.

Potrivit site-ulului francez PhonAndroid, care citează The Elec, Samsung a decis să amâne lansarea inelului său inteligent. Mai degrabă decât o lansare la începutul anului viitor, Samsung lucrează acum la o lansare la sfârșitul anului 2024. Pregătirile de marketing pentru lansarea inelului vor debuta la începutul anului următor.

Galaxy Ring va fi lansat în patru dimensiuni diferite

Potrivit The Elec, Samsung dezvoltă un model Galaxy Ring în patru dimensiuni. Nu știm cu adevărat cum plănuiește gigantul coreean să se adapteze la toate dimensiunile degetelor, dar faptul că intenționează să lanseze cel puțin patru versiuni diferite este o veste bună.

Sursa sud-coreeană mai afirmă că Galaxy Ring ar putea fi dezvăluit în al treilea trimestru al anului viitor, mai degrabă decât în ​​primul trimestru al anului viitor, după cum sa auzit anterior, cu o posibilă lansare a inelului în al treilea trimestru din 2024 sau în primul trimestru al anului 2025.

Un inel a ajuns celebru pentru că a fost purtat în timpul meciurilor de tenis de câmp de jucătoarea Anna Kournikova. Inelul din diamant roz de 11 carate a costat 2,5 milioane USD în 2010 și a fost primit ca inel de logodnă de la Enrique Inglesias.

În cadrul intern Samsung au fost date directive de pregătire pentru lansarea simultană a Galaxy Ring și a celei de-a șasea generații de telefoane pliabile, Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Fold 6 în timpul celui de-al treilea trimestru al anului viitor. Rămâne acum de văzut dacă Samsung va putea respecta acest nou program.

Ca o reamintire, acest Galaxy Ring ar aduce mai multe avantaje în comparație cu alte produse conectate de la Samsung. Printre altele ar oferi o precizie mai bună pentru datele legate de sănătate în comparație cu ceasurile inteligente tradiționale. Dar, este posibil ca inelul să eclipseze vânzările de Galaxy Watch printr-un preț puțin mai accesibil.