Acasă Stiri "Infinity Display" - Ecran aproape fără ramă pentru Samsung Galaxy S8

„Infinity Display” – Ecran aproape fără ramă pentru Samsung Galaxy S8

Surse foarte credibile, au dezvăluit exclusiv pentru The Guardian, detalii despre urmatorul smartphone-pilot de la Samsung Electronics.

Galaxy S8 va fi anunțat la sfârșitul lunii martie și pus în vânzare în jurul datei de 21 aprilie.

Samsung Galaxy S8 va veni în două dimensiuni, cu un „display infinit” aproape fără ramă, practic din muchie în muchie și un scanner de iris, a aflat ziarul britanic The Guardian.

Lansarea și punerea pe piață se face mai tărziu decât fusese planificat initial, adică la Mobile World Congres din Barcelona în luna februarie, ca urmare a knockout-ului primit de Note 7.

The Guardian este un cotidian din Regatul Unit, înființat în anul 1821 cu numele de The Manchester Guardian. Din anul 1959 numele a fost schimbat în The Guardian și este deținut de compania Guardian Media Group. A fost inființat pentru a asigura și a proteja libertatea jurnalistică și valorile liberale, fără interferențe comerciale sau politice. Ziarul are un tiraj de 351.031 exemplare zilnic. 

Cele doua variante vor avea ecrane de la 5 inch la 6 inch. Ambele telefoane vor veni cu caracteristica dual-margine de afișare curbată, la fel ca Galaxy S7 Edge. Ele vor avea aproximativ aceași mărime ca și frații lor mai mici Galaxy S6 și S7, doar ecranul va fi mai mare.

Samsung ar putea adăuga logo-ul său pe partea din față a telefonului pe ramele de sus sau jos care totuși sunt substanțial mai subțiri.

Samsung a mutat scanerul de amprentă pe partea din spate a dispozitivului, S8 va avea și o mufă tradițională de 3,5mm pentru căști au declarat mai multe surse.

Din aceleași surse, a fost confirmat faptul că tehnologia biometrică de scanare a irisului va fi disponibilă pe Galaxy S8, permițând utilizatorilor să deblocheze/blocheze smartphone-urile lor și pentru a se autentifica.

Galaxy S8 va avea o structură „duo pixel” similar cu aparatul de fotografiat de la Galaxy S7, situat pe partea din spate a dispozitivului. Aparatul foto va cuprinde o caracteristică încorporată de recunoaștere a obiectelor, similară cu Google Goggles.

Samsung Galaxy S8 va avea un procesor nou, construit pe baza tehnologiei de 10nm al companiei, fiind unul dintre primele telefoane care dispun de așa ceva. Telefonul va fi echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 și 64GB de memorie interna, extensibila până la 256GB prin card microSD, un port USB tip C va fi disponibil, de asemenea.

Va avea și o nouă versiune pentru setul cu cască Samsung Gear VR și pentru aparatul de fotografiat Samsung Gear 360.

Galaxy S8 va veni, de asemenea, cu un asistent de inteligență artificială, care poate efectua diferite sarcini, cum ar fi recunoașterea obiectelor, folosind camera de smartphone. Două surse diferite au sugerat că ar putea fi numit Bixby, bazat pe tehnologia dobândită de compania sud-coreeană prin achiziționarea Viv Labs în luna octombrie.

Nici una dintre sursele de care vorbește The Guardian nu a putut confirma numele de Bixby.

Samsung intentionează, de asemenea, să vină cu o serie de noi accesorii pentru Galaxy S8.

O nouă stație de andocare și servicii care transformă Galaxy S8 într-un computer desktop Android. Conectarea la un monitor, tastatură și alte periferice numite DeX (extensie desktop) vor fi disponibile.

Data de lansare exactă nu a fost încă confirmată cu exactitate din nici o sursă, sursele citate mai sus, sub o anumită protecție, susțin totuși că Samsung va face Galaxy S8 disponibil pentru cumpărare în jurul datei de 21 aprilie.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...