Infinity Screen by Samsung – cel mai mare ecran video LED din lume

362

Samsung a dezvăluit recent Infinity Screen by Samsung, un nou afișaj uriaș special pentru un teren de sport. Ecranul video cu LED-uri este suspendat în centrul la Stadionul Sofi din Los Angeles, California. Aici va avea loc luna aceasta cel de-al 56-lea campionat de fotbal profesionist al SUA. Ecranul Infinity Screen by Samsung îi va întâmpina pe fani când intră pe stadion cu designul său unic, cu două fețe, și oferă o modalitate de ultimă generație de a experimenta Big Game.

Poziționat la aproximativ 40 de metri deasupra terenului de joc, afișajul oval de 70.000 de metri pătrați are aproximativ 80 de milioane de pixeli pentru a îmbunătăți experiența fanilor de pe stadion. Membrii echipele de pe margine și fanii deopotrivă pot urmări reluări instantanee 4K; acțiuni de joc de aproape; statistici ale jocului; actualizări interactive și multe altele.

Tehnologia avansată Samsung este susținută de cel mai mare sistem de control grafic din istoria sportului. Fiecare panou LED poate fi programat în mod unic sau congruent cu statistici, conținut live și animat. Dimensiunea și forma sa unică fac ecranul Infinity Screen by Samsung mai larg decât terenul de joc.

Infinity Screen by Samsung pe stadionul Sofi din Los Angeles

Oferirea celor mai bune unghiuri de vizualizare pentru fani a fost una dintre cele mai mari priorități ale Samsung. Utilizând măsurătorile din desenele arhitecturale ale stadionului și simulând unghiurile de vizualizare pe un ecran de testare, Samsung a proiectat Infinity Screen pentru a se asigura că fiecare loc din stadion oferă o vedere excelentă a ecranului. Ecranul este, de asemenea, echipat cu un sistem audio de ultimă generație, conform Samsung Newsroom. Are peste 260 de difuzoare individuale JBL încorporate în cadrul său – egal cu 1.500 de sisteme home theater.

Divertisment captivant pentru fiecare fan. Pentru a oferi fanilor și oaspeților o experiență constantă dinamică, Samsung a echipat stadionul și cu alte soluții inovatoare. Fanii au parte de peste 2.600 de afișaje de format mare; plăci tip panglică – ecrane LED lungi și subțiri montate pe fața balcoanelor; și foarte multe echipamente audio. Indiferent unde se află fanii pe stadionul din Los Angeles, ei nu vor rata acțiunea de pe teren sau din afara terenului.

Los Angeles (Orașul Îngerilor), este cel mai mare oraș din California și al doilea ca mărime a populației din SUA după New York. Los Angeles este orașul cu al treilea cel mai mare PIB din lume, după Tokyo și New York City.

Afișajul de format mare de la SoFi Stadium utilizează HDR10+. Acest lucru duce la o calitate a imaginii foarte reală și plină de culori vibrante, contraste mai clare și detalii mai multe. Același lucru se poate spune și pentru orice fan care urmărește jocul direct de pe un televizor Samsung sau un dispozitiv compatibil acasă. Datorită tehnologiei HDR10+, spectatorii se pot bucura de joc din confortul canapelei lor la fel cum ar fi pe stadion.