Noi informații și fotografii cu Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+

399
Noi fotografii cu Galaxy Tab S9 FE si Tab S9 FE+
Sursa foto: via xda-developers.com

Suntem la doar două săptămâni distanță de următorul eveniment Galaxy Unpacked care va avea loc în Coreea pe 26 iulie. În ultima lună sau cam așa ceva, am văzut și auzit ce ar putea fi anunțat. Samsung pune accentul la Seul pe noile sale dispozitive pliabile, Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5. În plus, va debuta și noua serie de tablete Galaxy Tab S9, care acum se pare că va include pe Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+.

Acum au apărut noi imagini cu viitoarele tablete Fan Edition. Noile imagini și unele noi informații vin de la Steve Hemmerstoffer, mai cunoscut ca OnLeaks pe Twitter. Steve colaborează, printre alții, cu site-urile WolfofTablet și MediaPeanut, potrivit XDA-Developers. De la WolfofTablet aflăm vești despre Galaxy Tab S9 FE+, în timp ce de la MediaPeanut detalii despre Galaxy Tab S9 Fan Edition. În general nu se știu foarte multe despre cele două tablete în acest moment. Dar, MediaPeanut spune că Tab S9 FE va avea un afișaj de 10,9 inch (27,69 cm), o singură cameră la spate, un senzor de amprentă in-display și difuzoare duble.

Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+ procesor și dimensiuni de gabarit

În ceea ce privește Tab S9 FE+, această are un design apropiat de Galaxy Tab S9, având un panou din spate întunecat și două camere acolo. Pe lângă randări, site-ul web confirmă și specificațiile pentru tabletă. Aflăm astfel că Tab S9 FE+ va avea un ecran cu diagonala de 12,4 inch (31,50 cm). Procesorul Exynos 1380, 8GB de RAM, difuzoare duble și un senzor de amprentă in-display vor mai fi la bord.

În ceea ce privește dimensiunile, tableta S9 FE+ are dimensiunile de gabarit 285,4 x 185,4 x 6,54 mm. În același timp, S9 FE fără „+” are dimensiunile 254,3 x 165,8 x 6,7 mm, fiind ceva mai mică și mai groasă. Desigur, aceste specificații și dimensiuni nu au fost confirmate de Samsung. Astfel sunt șanse ca lucrurile să se schimbe, dar nu credem că foarte mult. Dar, vom afla la sfârșitul acestei luni.

Samsung a fost fondat ca magazin comercial în 1938 de Lee Byung-Chull. Concentrat inițial pe comerț și-a extins afacerea către producția de textile. Apoi a intrat în industria electronică în 1969 cu producția de televizoare alb-negru.

Samsung va fi pe cai mari la următorul său eveniment, cu atât mai mult cu cât va fi pe teren propriu. Vom vedea noile sale dispozitive pliabile, purtabile, tablete și ar putea și câteva produse audio noi. Deși rezervarea noilor produse a început, Samsung încă nu a împărtășit detalii despre ceea ce vom vedea la eveniment. Dar dacă zvonurile ajung să devină realitate, acesta ar putea fi unul dintre cele mai mari evenimente Samsung de până acum.