Informații despre Galaxy A60, Galaxy A70 are o baterie de 4.400 mAh

893

Samsung Galaxy A60 și Galaxy A70 au apărut pe portalul de certificare TENAA din China, înaintea posibilei lansări din 10 aprilie. Atunci Samsung va organiza un eveniment „A Galaxy”, pentru a lansa mai multe smartphone-uri din seria Galaxy A. Conform informațiilor vor fi lansate Galaxy A40, Galaxy A60 și Galaxy A90. Sunt discuții și despre Galaxy A20e și Samsung Galaxy A70 dar nu sunt confirmate momentan oficial, conform 91Mobiles.

Samsung a anunțat deja până în acest moment cinci telefoane din noua serie Galaxy A. Galaxy A60 și Galaxy A70 sunt de așteptat să facă parte din următorul val, în afară de Galaxy A90. Din fericire, listarea TENAA nu aduce foarte multe detalii cu privire la ceea ce ne putem aștepta de la cele două smartphone-uri intermediare din gama Galaxy A.

Galaxy A60 cu display Infinity-O și diagonală de 6,3 inch

Samsung Galaxy A60 are un design cu gaură Infinity-O, în timp ce Galaxt A70 are un panou Infinity-U cu un mic decolteu în forma literei „U”, în parte de sus la mijloc. Ecranele Infinity-U si Infinity-V au fost văzute pe cele mai multe smartphone-uri din seria Galaxy A anunțate până acum. Modelul Galaxy A60, este cel mai mic dintre aceste două despre care scriem astăzi și, aproape sigur va avea și cel mai mic preț. Are un ecran cu o diagonală de 6,3 inch, cel mai probabil cu rezoluție full-HD+ și design cu gaură în ecran. Acest lucru contrazice oarecum informațiile anterioare potrivit cărora Galaxy A60 va veni cu un afișaj de 6,7 inch. Listarea agenției de certificare din China nu lasă loc de dubii, este cea mai autentică sursă de specificații înainte de confirmarea oficială.

Modelul Galaxy A70 are un ecran de 6,7 inch, așa cum au dezvăluit documentele TENAA, echivalentul Chinei la FCC-ul american. Deci este posibil ca Galaxy A60 despre care au fost anterior aceste informații să fi fost de fapt Galaxy A70. În plus, Galaxy A60 are o baterie de 3.410mAh și dimensiunile de 155,2 x 73,9 x 7,9 mm. De asemenea, acesta are un cititor de amprente la spate, împreună cu triple-camera. Configurația acestor trei camere nu este cunoscută.

TENAA este echivalentul agenției de reglementare din SUA, FCC. TENAA este deținută de Ministerul Industriei și Tehnologia Informației și se ocupă de certificarea echipamentelor de telecomunicații. TENAA are un centru de certificare și în Thailanda care  acoperă mai mult de 80 de produse din șase categorii, mai puțin telefoane.

Baterie uriașă pe Galaxy A70, 4.400 mAh

Samsung Galaxy A70 are o baterie monstruoasă de 4.400 mAh. Ecranul acestui smartphone are diagonala de 6,7 inch și are un afișaj Infinity-U. Datorită lipsei unui senzor de amprentă pe panoul din spate, ne putem aștepta ca smartphone-ul să aibă un cititor de amprente în afișaj. Setarea triplă pentru camerele din spate este aliniată vertical, cu un bliț cu LED-uri sub camere. Posibil între cele trei camere de la spate să avem una principală de 32 MP.

Acum, alte detalii cheie precum specificațiile camerelor, memoria RAM și informațiile despre stocare nu sunt disponibile. Samsung lucrează, de asemenea, pe un Galaxy A90, care este probabil să fie primul afișaj complet fără margini de la Samsung. După cum am menționat mai sus, lansarea lor este așteptată pe 10 aprilie.