Seria Galaxy S22 este deja testată cu interfața One UI 5.1

255
Seria Galaxy S22 este deja testata cu interfata One UI 5 1
Sursa foto: galaxyclub.nl

Actualizarea la interfața One UI 5.0 bazată pe Android 13 aproape că s-a încheiat pe toate dispozitivele compatibile. Dar, Samsung lucrează deja la interfața One UI 5.1 cu seria Galaxy S22. Aceasta este versiunea interfeței One UI care își va face debutul pe Galaxy S23 la începutul anului 2023.

Seria Galaxy S22 a fost prima care a primit actualizarea la Android 13 și One UI 5.0 în acest an. Cele mai recente versiuni ale software-ului Android 13 și One UI de la Google și Samsung au apărut la sfârșitul lunii octombrie. Acum, potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub, Samsung testează deja noi firmware-uri bazate pe interfața Samsung One UI 5.1.

Interfața One UI 5.1 testată pe seria Galaxy S22

Pentru versiunile europene ale telefoanelor din seria Galaxy S22, Samsung testează în prezent versiunea de firmware S90xBXXU2CVL7. Aici, de exemplu litera „C” indică faptul că aceasta este a treia versiune majoră de firmware pentru seria S22. Primul firmware – cu litera „A” – a fost Android 12 și One UI 4.1. Al doilea, cu litera „B”, este actualul Android 13 și One UI 5. Vedeți pe I❤️Samsung cum să citiți versiunile de firmware Samsung!

Dar, inevitabil se pune întrebarea: ce aduce One UI 5.1? De fapt, încă nu știm exact ce caracteristici noi conține viitoarea interfață Samsung One UI. Deja în octombrie, Samsung a sugerat sosirea versiunii 5.1. este clar că, printre altele, ecranul de blocare ar putea primi și mai multe opțiuni de personalizare.

Termenul „firmware” a fost inventat de Ascher Opler în 1967 într-un articol din revista Datamation. Firmware este un termen pentru programe speciale, de mici dimensiuni, care asigură comanda și controlul unor aparate și dispozitive inteligente.

Posibil ca noua interfață să aducă și câteva trucuri noi pentru cameră, care sunt parțial, dar nu exclusive pentru seria Galaxy S23. Dar pentru mai multe informații, trebuie să așteptăm cu adevărat lansarea seriei Galaxy S23 – începutul lunii februarie 2023.

Desigur, este, de asemenea, clar că upgrade-ul în niciun caz nu va apărea înainte de lansarea Galaxy S23. Urmând strategia obișnuită a Samsung, ne așteptăm să vedem One UI 5.1 mai întâi pe seria Galaxy S23. Firmware-ul de testare depistat acum pe serverele Samsung și ar putea fi lansat pe seria Galaxy S22 la câteva zile după lansarea seriei Galaxy S23.