Interfața One UI 6.0 beta va fi lansată pe seria Galaxy S23 în scurt timp

201
Interfata One UI 6.0 Beta va fi lansată pe seria Galaxy S23 in scurt timp
Sursa foto: via gizmochina.com

Toată lumea iubește noile versiuni Android, iar fanii Samsung nu sunt diferiți. Ei și-au așteptat cu răbdare rândul să pună mâna pe Android 14 și se pare că momentul se apropie. Anterior, Google a lansat versiunea beta pentru dezvoltatori a următoarei versiuni majore de Android, lăsând utilizatorii Samsung să anticipeze cu nerăbdare interfața One UI 6.0 beta.

Potrivit GizmoChina, așteptarea s-ar putea termina în curând. Surse credibile sugerează că One UI 6.0 beta pentru seria Galaxy S23 va începe în a treia săptămână din iulie. Mai e mai puțin de o lună de acum înainte. Alte dispozitive compatibile vor primi, de asemenea, versiunea beta. Astfel Samsung se asigură că o bază mai largă de utilizatori poate experimenta un nou Android OS.

Seria Galaxy S23 va primi în curând interfața One UI 6.0 beta

Mai multe informații din surse credibile au sugerat posibilitatea lansării primei actualizări beta One UI 6.0 odată ce beta-urile Android 14 ating stabilitate. Odată cu Android 14 beta 3 care atinge nivelul de stabilitate a platformei, Samsung are acum undă verde pentru a-și iniția programul beta. Pentru a pregăti lansarea, Samsung și-a actualizat deja aplicațiile cu suport pentru interfața One UI 6.0 în ultimele săptămâni.

Săptămâna și zilele ei au fost stbilite de babilonieni. Luna Babiloniană a fost bazată pe ciclul lunar. Este nevoie de șapte zile pentru fiecare dintre cele patru cicluri ale lunii: lună plină, jumătate în scădere, nouă și jumătate în creștere.

Potrivit informațiilor din interiorul companiei, seria Galaxy S23 va fi prima care va primi versiunea beta One UI 6.0. Tot de acolo an aflat și fereastra de lansare: în a treia săptămână din iulie. După aceea, lansarea beta se va extinde treptat pentru a include și alte dispozitive. În plus, Samsung are planificată o lună iulie plină de acțiune. Va lansa la sfârșitul lunii noile telefoane pliabile, seria Galaxy Watch 6 și seria Galaxy Tab S9.

Lansarea la sfârșitul lunii iulie a One UI 6.0 beta indică o lansare publică a One UI 6.0 înainte de sfârșitul anului. Dacă luăm în considerare cronologia de la lansarea beta până la lansarea publică finală stabilită de Samsung anul trecut, utilizatorii se pot aștepta la o așteptare relativ scurtă.