O privire la interiorul balamalei ascunse aflată pe Galaxy Z Flip

587

Cu Samsung Galaxy Z Flip, gigantul tech a împins tehnologia mobilă la limitele sale și a reimaginat categoria pliabilă. Acum, utilizatorii își pot deschide dispozitivul și pot lucra pe ecrane în unghiuri diferite. De la luarea selfie-urilor până la conversația video cu mâinile libere, Galaxy Z Flip oferă un nou tip de experiență în materie de smartphone. Totul este posibil datorită unui nou tip de balama – Samsung Hideaway Hinge.

Cu primul smartphone pliabil, Samsung Galaxy Fold, au fost probleme cu afișajul, dar și unele cu balamaua. Au fost apoi corectate și Fold-ul Samsung s-a vândut foarte bine peste tot în lume, conform NewsSamsung. Sigur au fost unele lucruri inerente debutului unui astfel de telefon. S-a spus adesea că „a greși este omenește” și, după cum spune Alexander Pope, „a ierta este divin”. Am iertat și noi aceste inerente greșeli făcute de Samsung.

Samsung Hideaway Hinge, o balama revoluționară pentru Galaxy Z Flip

Când auziți cuvântul balama, vă gândiți probabil la componenta simplă care permite deschiderea și închiderea unei uși. Balama Hideaway de pe Galaxy Z Flip este mai mult decât o simplă balama. Este o minunăție în materie de inovație și, coloana vertebrală a telefonului – ține împreună cele două părți ale Flip-ului Samsung. Proiectarea balamalei nu a fost ușoară. Samsung a trebuit să rezolve unele probleme uriașe pentru a se asigura că este gata pentru consumatori.

În primul rând, Samsung a trebuit să inventeze o balama puternică și stabilă fără a adăuga nicio greutate suplimentară smartphone-ului. În al doilea rând, Samsung a trebuit să găsească o modalitate de a împiedica particulele mici, precum praful, să intre în micul decalaj dintre balama și ecran. Samsung a reușit să rezolve ambele probleme.

Alexander Pope este unul dintre cei mai mari poeți englezi din secolul 18. Este cel mai des citat scriitor englez după William Shakespeare și Alfred Tennyson în Oxford Dictionary of Quotations. Cea mai cunoscută lucrare a sa este The Dunciad, un poem satiric.

Pentru a rezolva aceste probleme, inginerii Samsung au dezvoltat o tehnologie brevetată ca Hideaway Hinge. Aceasta combină două inovații complet noi: mecanismul dual CAM și tehnologia Sweeper. Aceasta din urmă este pentru a împiedica particulele microscopice de praf și de altă natură să între în mecanismul balamalei.

Mecanismul dual CAM este o componentă cheie a balamalei aflată pe Samsung Galaxy Z Flip. Este în același timp și o inovație revoluționară, care duce la o experiență de pliere treptată, complet inedită. Datorită acestei tehnologii inovatoare, Galaxy Z Flip se poate deschide, închide și stă singur în unghiuri diferite. În plus, mecanismul foarte precis dual CAM menține Hideaway Hinge la dimensiuni foarte mici, ideal pentru un Galaxy Z Flip suficient de mic pentru a se încadra în palmă.