Întreținerea îmbrăcămintei cu Samsung AirDresser la un nivel inimaginabil

492
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Moda se schimbă mereu. Poate fi impulsivă și aleatoare – dar cea mai bună parte este că oamenii își pot defini propriile stiluri personale cu ea. Dar, indiferent de stil este întotdeauna important să vă prezentați garderoba în cel mai bun mod posibil. Chiar și cea mai lustruită ținută își poate pierde farmecul atunci când este încrețită, pătată sau necorespunzătoare. Nu este ușor să păstrezi haine de firmă precum jachete, costume și rochii în stare curată. Cu Samsung AirDresser puteți face acest lucru.

Aceste articole speciale, în general, nu pot fi spălate în mașina de spălat clasică. Mai mult, de cele mai multe ori luarea lor de la curățătorie se poate dovedi costisitoare și consumatoare de timp. În fața acestor probleme, Samsung oferă o soluție care aduce o nouă eră a îngrijirii articolelor de îmbrăcăminte: AirDresser.

Samsung AirDresser a fost lansat în mai multe țări în 2020

Lansat în mai multe țări în 2020, Samsung AirDresser oferă o gamă largă de soluții de îngrijire a îmbrăcămintei pentru a vă asigura că articolele dvs. de îmbrăcăminte sunt păstrate în cea mai bună stare. Dacă trebuie să aveți costumul gata de îmbrăcat, rochia curată și igienizată într-un mod delicat sau uniformele copiilor proaspete permanent, AirDresser vă rezolvă aceste probleme.

Folosind un curent de aer puternic și abur pentru a îndepărta mirosurile, a îndrepta cutele, a reîmprospăta și a usca hainele, AirDresser aduce îngrijirea hainelor în mediul de acasă, totul într-un pachet elegant și atrăgător. Mai mult decât atât, AirDresser de la Samsung este potrivit pentru o gamă largă de utilizatori. Oferă curățare și întreținere pentru toate tipurile de haine și are o gamă largă de funcții inteligente.

Revitalizare și uscare cuprinzătoare cu o notă de parfum

Pentru persoanele cu o viață aglomerată, hainele proaspete și gata de purtat sunt un lucru foarte important. Din fericire, Samsung AirDresser exact asta face. În plus față de hainele curate, cu funcțiile JetSteam și JetAir, AirDresser oferă o dezodorizare puternică pentru îmbrăcăminte. Este capabil să separe și să elimine particulele cauzatoare de miros din haine, inclusiv 99% din mirosul de sudoare și fum.

Termenul ”parfum” vine din limba latină ”per” însemnând ”prin” și ”fumus” fiind ”fum”. Romanii aveau obiceiul de a aplica parfum pe piele de trei ori pe zi. Câinii și caii împăratului erau de asemenea parfumați.

Și odată ce hainele tale sunt împrospătate, AirDresser se asigură că hainele tale sunt complet uscate și gata de purtare. În timp ce tehnologia de uscare HeatPump a AirDresser administrează o uscare ușoară și eficientă din punct de vedere al costurilor, tehnologia Upper JetAir a soluției se combină cu HeatPump-ul inferior pentru a utiliza circulația aerului care reduce deteriorarea și restrângerea îmbrăcămintei.

După ce hainele sunt proaspete și uscate, funcția AirDresser’s Fragrance Kit poate adăuga un parfum la alegere la îmbrăcăminte. Utilizatorii trebuie să furnizeze propriul parfum. Concentrația parfumului poate varia în funcție de parfumul folosit.

Îmbrăcămintea încrețită și contaminată este de domeniul trecutului

Cu AirDresser, îmbrăcămintea șifonată devine o amintire. În plus față de tratarea articolelor de îmbrăcăminte cu abur puternic, care netezește ridurile, AirDresser folosește un sistem de seturi de greutate care ajută la eliminarea ridurilor din îmbrăcăminte. Testarea efectuată de Intertek a arătat că AirDresser elimină 100% ridurile de pe hainele din lână. Aceeași companie Intertek a certificat și aparatul Samsung Pet Care.

Mai mulți poluanți se agață de hainele noastre decât ne dăm seama. Din fericire, AirDresser-ul Samsung folosește o serie de metode pentru a-ți reîmprospăta bine hainele în interior și în exterior. Acestea includ umerașe de aer, care dispersează aerul prin umerașe pe haine pentru a-ți revitaliza îmbrăcămintea din interior. Caracteristica JetAir vă tratează îmbrăcămintea cu aer atât de sus, cât și de jos pentru o reîmprospătare 100%. Dulapul Samsung face acest lucru în liniște și discret, oferind o întinerire completă a îmbrăcămintei cu zgomot și vibrații minime.

Control inteligent pentru ușurință în utilizare cu AirDresser

Și, cel mai bine, toate funcțiile importante ale AirDresser sunt acum accesibile oriunde vă aflați, cu aplicația Samsung SmartThings.  Funcțiile accesibile prin SmartThings includ „Rețeta de îngrijire”, care recomandă cicluri în funcție de tipul de material textil al îmbrăcămintei dvs.; „Dulapul meu”, care vă permite să gestionați lista articolelor de îmbrăcăminte și istoricul de utilizare; și „Gestionarea ciclului”, prin care puteți descărca și adăuga cicluri noi în repertoriul dvs. AirDresser. Cu SmartThings puteți obține recomandări de cicluri pentru o gamă largă de diferite tipuri de materiale. Puteți primi diagnostice de la AirDresser în sine dacă produsul are o problemă și chiar puteți utiliza Bixby pentru a vă controla AirDresser de la distanță prin comenzi vocale. Bixby este acceptat doar în engleza SUA, engleza britanică, franceză, germană, italiană, spaniolă și chineză, conform NewsSamsung.

Pe măsură ce lumea continuă să se schimbe, utilizatorii cer din ce în ce mai mult pentru mediul lor de acasă. Îngrijirea hainelor rămâne o prioritate pentru toți consumatorii de pretutindeni. Cu AirDresser, Samsung aduce pe piață un produs estetic care să vină în completarea casei dvs. putându-se încadra în orice spațiu. Acesta vă permite să vă asigurați că hainele dvs. rămân proaspete, prezentabile și parfumate oriunde vă aflați.

Aparatul Samsung are forma unui dulap înalt și îngust cu dimensiunile 61 x 44 x 185 cm și greutatea de 89 de kg. Are un display touch LCD și o putere de 1.300 W. Costă aproximativ 1.200 de euro.