Samsung Pet Care, purificator de aer pentru animalele de companie

1301
Sursa Foto: Samsung Electronics

Samsung a lansat ieri un purificator de aer, Pet Care dedicat îngrijirii animalelor de companie, optimizat pentru familiile cu animale de companie. Acest produs este echipat cu un „filtru de dezodorizare special” care elimină peste 99% din mirosul animalelor de companie.

Ca rezultat al analizei componentei mirosului care apare atunci când trăiești cu un animal de companie, Samsung a folosit o componentă a metil mercaptanului și a izovaleraldehidei pentru a combate disconfortului mirosului generat de animalele de companie. Aceste componente sunt legate de mirosul corpului animalelor de companie, mirosul de fecale și mirosul de furaje. Samsung Pet Care are toate acestea și este recomandat pentru cei ce au animale de companie în casă.

Filtrul dezodorizant montat pe purificatorul de aer Samsung Pet Care are o tehnologie pe bază de catalizator cu carbon activ. În acest fel se obține o eficiență de purificare de 99% pentru mirosurile generate de la animalele de companie. Purificatorul de aer Samsung este certificat de Intertek, o organizație globală de testare și certificare a produselor.

Samsung Pet Care în mai multe modele pentru diverse suprafețe

Zona catalizatorului pe bază de carbonului activ a fost crescută de peste 3 ori pentru a crește foarte mult nivelul de purificare. De asemenea, Samsung Pet Care este echipat cu un „filtru ultrafin dublu pentru animale de companie„. Conform site-ului sud-coreean Chosum, acesta este special conceput pentru animale de companie. Acest filtru are rolul de a elimina părul căzut de pe animalele de companie și praful fin generat de mișcările acestora.

Argentina este țara cu cele mai multe animale de companie pe cap de locuitor, 80% au cel puțin un animal de companie. Argentinieni preferă câinii mai mult decât pisicile. Media globală este de 56%. După Argentina urmează Mexic (79%), Rusia (73%) și SUA (70%).

Utilizarea modului „Pet Only – numai pentru animal de companie” crește volumul de aer și ajută la colectarea eficientă a părului aflat în aer. Caracteristica „Senzor laser PM 1.0” detectează particule fine cu un diametru de 0,3 μm în timp real folosind o sursă de lumină laser. De asemenea, modul „Fără vânt – Wind Free” vă face să fiți griji în privința curenților de aer și a zgomotului.

Modelul Samsung Mupung Cube Pet Care este lansat în 2 variante, curăță o suprafață de 90 m² sau 94 m². Prețul pentru aceste produse este de 1,1 milioane won (~825€, respectiv 975€). Luna viitoare, va fi lansat și modelul Blue Sky Pet Care (pentru o suprafață de 57 m²). Samsung nu a anunțat când noile produse vor fi disponibile la nivel global.

Lee Ki-ho, director general de marketing la Consumer Electronics Division Samsung Electronics, a declarat: „Am aplicat tehnologii Samsung Air Purifiers specifice animalelor de companie la purificatorul de aer Samsung Pet Care. Multe persoane consideră animalele însoțitoare drept membri ai familiei.”