Noua generație de iPhone-uri aduce profituri serioase companiei Samsung

1096
Samsung Electronics este mare măsură independent de modul în care funcționează propria sa afacere cu smartphone-uri. Potrivit WinFuture, este suficient dacă cel mai important concurent, Apple, aduce noi dispozitive pe piață. Cea mai recentă generație de iPhone de la Apple se dovedește încă o dată că sporește substanțial profiturile Samsung. De mai multe ori, a fost interpretat ca o problemă minoră pentru Samsung, atunci Apple a optat pentru a produce procesoarele sale pentru smartphone-uri la compania taiwaneză TSMC. Dar producția altor componente în materie de telefonie mobilă, ale gigantului tech este atât de necesară companiei Apple încât aceasta continuă să comande cantități foarte mari companiei Samsung.
Ecranele OLED se dovedesc indispensabile noii generații de iPhone-uri
Principala componentă a noii generații de telefoane iPhone, ecranele OLED, este necesară ca aerul pentru americanii de la Apple. Ecrane extraordinare care nu au egal în materie de smartphone-uri. Mai sunt și alți producători, cum ar fi LG, dar ecranele lor nu se ridică la nivelul celor produse de Samsung Display. Iar aceste ecrane folosite de Apple aduc profituri serioase companiei Samsung. Samsung este în fața unui nou rezultat record privind profitul, prin cererea foarte mare pentru cip-urile de memorie flash. Potrivit cifrelor preliminare, Samsung Electronics va raporta probabil un profit operațional de 15,5 miliarde de dolari pentru ultimul sau trimestru fiscal Q3 (2018). Aceasta ar fi o creștere de 20% față de anul precedent. Depășește cel mai mare profit trimestrial înregistrat de Samsung până acum, cu aproximativ un miliard și jumătate de dolari.

Robert Morris a fost primul care a folosit simbolul dolarului ($) în documentele oficiale din Statele Unite. Robert Morris a fost unul dintre părinții fondatori ai Statelor Unite. A supravegheat emiterea primelor monede din S.U.A. și a semnat Declarația de Independență și Constituția Statelor Unite.

Totuși afacerea companiei Samsung cu smartphone-uri nu funcționează la nivelul dorit. Samsung tocmai a introdus un nou model pe piață cu Galaxy Note 9. Este deja peste tot în vogă și recunoscut de toată lumea ca cel mai bun smartphone din lume. Dar vânzările acestuia sunt doar la început, a fost lansat în luna august. Un alt telefon pe care compania sud-coreeană a mizat foarte mult a fost Samsung Galaxy S9. Dar, contrar așteptărilor, Galaxy S9 nu s-a vândut la nivelul sperat de Samsung. În domeniul smartphone Samsung mai are probleme cu producătorii chinezi de dispozitive Android. Aceștia cu produse cu multe specificații dar foarte ieftine și nici la calitatea produselor Samsung, atentează tot mai mult la poziția liderului de piață. Deja Huawei a depășit pe Apple și este pe locul doi în lume.