JBL Boombox 3 Wi-Fi – Bucurați-vă de muzică!

361
Difuzor JBL Bombax 3 Wi-Fi
Sursa foto: via pocket-lint.com

Cel mai mare difuzor de la JBL a revenit, iar acum are Wi-Fi la bord pentru a-l actualiza la potențialul audio complet pentru mai multe camere. JBL Boombox 3 Wi-Fi este un difuzor masiv pentru petreceri, alternativa mai mare la JBL Xtreme 3. Este tare și mare, este puternic și, spre deosebire de multe difuzoare wireless JBL, are Wi-Fi și Bluetooth.

La această dimensiune, pierzi mult din farmecul portabil al seriei precum JBL Flip și, da, chiar și Xtreme 3. Probabil că nu ai vrea să cari Boombox 3 atât de des și costă destul de mult. Cu toate acestea, sună grozav și are puterea la care te-ai aștepta de la acest difuzor fără fir foarte mare, ca să nu mai vorbim de numele său. JBL precum și unele dintre numele prețioase ale industriei audio de înaltă fidelitate, Mark Levinson, Arcam, Harman / Kardon, Infinity sau Revel, pentru a numi doar câteva, sunt toate deținute de Samsung. Din această cauză scriem uneori despre JBL – cu o tradiție de 77 de ani pe piață, Mark Levinson, Bang & Olufsen sau Harman / Kardon.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Design: JBL Bombox 3 Wi-Fi

Cel mai mare dintre difuzoarele JBL, Boombox 3 Wi-Fi are o putere superioară de sub-bas și, nou pentru acest model, un sunet adevărat în mai multe camere datorită acelui Wi-Fi încorporat. Combinația sa de putere audio și echilibru este convingătoare. Dar este modelul cel mai puțin accesibil din seria de difuzoare wireless JBL, datorită costului și greutății sale ridicate.

Datorită acestei greutăți de peste 9 kg se simte robust. Deci nu subestimați greutatea acestuia, deși este puțin probabil să doriți să mutați JBL Boombox 3 atât de des. Și nu are o curea de umăr ca Xtreme 3, ci doar un mâner grozav de-a lungul părții superioare.

Construcția este foarte asemănătoare cu cea a unor modele mai mici de la JBL – o mare parte a cadrului este acoperită cu o țesătură de nailon dur, mânerul este din aluminiu, iar restul este în mare parte din plastic. Există, de asemenea, benzi cauciucate în partea inferioară și sub mâner, pentru o aderență îmbunătățită. Da, mai sunt și unele comenzi cauciucate în partea de sus.

JBL Bombox 3 Wi-Fi are un design clasic agresiv, dar cu tentă optimistă și iese în evidență mânerul metalic. Este un design familiar pentru oricare dintre fanii JBL pe termen lung, potrivit colegilor noștri de la Pocket-lint. Și, ca întotdeauna, părțile laterale devin punctul focal în utilizare. Difuzorul este certificate IP67, adică rezistă la adâncimea de un metru de apă curat timp de 30 de minute.

Un radiator pasiv se află la fiecare capăt. Acesta este un fel de difuzor care reacționează la aerul deplasat de celelalte drivere, împingând radiatorul înăuntru și în afară pentru a îmbunătăți dramatic ieșirea basului. Acestea se dezlănțuie atunci când puneți o piesă de bas și dați volumul, pompând și ieșind ca pistoanele și făcând o piesă de spectacol.

Caracteristici: JBL Boombox 3 Wi-Fi – baterie care durează 24 de ore

Wi-Fi-ul încorporat diferențiază Boombox 3 Wi-Fi de majoritatea difuzoarelor mai mici din seria JBL și de predecesorii acestei serii. Sigur, îl poți folosi și ca un difuzor Bluetooth. Dar atunci când i se oferă acces la rețeaua Wi-FI de acasă prin aplicația JBL One, poate folosi și Spotify Connect, Chromecast streaming. În același timp poate deveni parte dintr-o configurație cu mai multe camere Google Home, extinzându-și în mod semnificativ cazurile de utilizare. Totuși, designul este puțin neplăcut și agresiv pentru a se încadra în camera de zi obișnuită a adulților.

Sursă foto: Pocketlint

Luați în considerare dacă veți dori într-adevăr acest difuzor de petrecere de 50 cm lungime să fie afișat în casă 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și țineți cont și de faptul că nu există HDMI pentru conectarea la un televizor sau o intrare auxiliară pentru conectarea la un laptop.

Dar Wi-Fi înseamnă că este funcțional chiar acolo, cu cele mai bune difuzoare de acasă numai fără fir. Este un hibrid interior-exterior, dar unul cu limite – nu în ultimul rând datorită greutății și dimensiunilor sale. Cu toate acestea, bateria internă ține până la 24 de ore. Un port USB sub clapeta din spate vă permite să utilizați un power bank dacă vă aflați în dificultate.

Puteți reda muzică prin AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Chromecast și Spotify Connect. Bucurați-vă de toate conținuturile audio preferate și podcasturile în format HD. JBL Boombox 3 Wi-Fi vă oferă un sunet mai bogat și un bass puternic si fără distorsiuni, indiferent cât de tare vrei să asculți muzica. Bucurați-vă de muzică!

JBL Boombox 3 Wi-Fi are dimensiunile 48,2x20x25,7 cm (lățime, adâncime, înălțime) și o greutate de 9,62 Kg.

Calitatea sunetului la JBL Boombox 3 Wi-Fi

Basul profund este motivul pentru care Boombox 3 este mult mai mare decât Xtreme 3. JBL spune că poate ajunge la 40Hz. Pe melodiile cu conținut sub-bas intens difuzorul oferă un răspuns puternic de joasă frecvență. Nu există distorsiuni la volumele superioare, dar basul se subțiază oarecum în acest scenariu. La volume moderate spre ridicate, basul sună robust.

Sursă foto: Pocketlint

Această putere scăzută de bas ajută la conferirea sunetului difuzorului o autoritate pe care majoritatea difuzoarelor portabile pur și simplu nu o au. Reacția tipică este să puneți niște muzică de dans electronică presărată cu picături de sub-bas pentru a pune Boombox 3 în treabă. De fiecare dată când este lovită o tobă, auziți adâncimea subwoofer-ului a frecvențelor inferioare. Sunt chestii palpitante.

Boombox 3 are un sunet puțin mai cald și mai greu în partea de jos decât unele dintre difuzoarele anterioare reglate la standardul „JBL Pro”. Cu toate acestea, acest difuzor este încă mult mai rafinat decât v-ați aștepta, având în vedere aspectul mai diferit – dacă nu mai puțin decât ne-am aștepta, având în vedere costul substanțial.

Separarea și un sentiment de deschidere față de registrele de bas și de sus sunt ambele excelente pentru un difuzor din această clasă. Acea combinație de bas muscular scăzut și un sentiment de eleganță în zonele în care puterea nu este cea mai evidentă și câștigătoare caracteristică înseamnă că Boombox 3 poate fi cu ușurință principalul difuzor muzical al casei tale.

Posibilitatea de a reduce bass-ul este la îndemână atunci când nu doriți să ascultați la un volum în șoaptă, dar nici nu doriți ca acele ieșiri sonice de 40 Hz să treacă prin pereți și tavan. Asta înseamnă că dacă ești îngrijorat că vecinii se plâng, acest monstru de petrecere poate fi îmblânzit, cel puțin temporar.

Scurte concluzii în privința difuzorului JBL

JBL Boombox 3 Wi-Fi este, pentru unele gusturi, cel mai confortabil model care sună cel mai bine din gama JBL. Aruncă un bas extrem de profund și palpitant, fără a fi înfundat în alte chestii. Boombox 3 este disponibil pe negru sau culoare de camuflaj.

JBL Boombox 3 oferă un bas profund și un volum maxim și mai puternic decât predecesorul său. Basul și volumul maxim nu sunt de obicei cele mai importante aspecte ale calității sunetului, dar fac o diferență semnificativă pentru un difuzor de exterior. Adăugarea unei aplicații însoțitoare cu un EQ reglabil este de asemenea o atingere plăcută, deși am prefera totuși un suport mai bun pentru codec Bluetooth.

Cu toate acestea, este incontestabil de impresionant prin sunetul și puterea de care este capabil JBL Boombox 3. În plus luăm în considerare și durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei și rezistența la apă IP67.

Sursă foto: BassHeadSpeakers

Printre difuzoarele Bluetooth portabile mari care sunt suficient de robuste pentru a rezista la intemperii, JBL Boombox 3 se remarcă prin calitatea sunetului. Chiar dacă nu vrei să te plimbi prea mult cu el în mână, JBL Boombox 3 este extrem de durabil. De asemenea, aduce un bas impresionant de profund, un sunet larg la un volum impresionant și este excelent de folosit și în aer liber.

Dar vrei un difuzor simplu, cu sunet excelent, cu Boombox 3 Wi-Fi vă veți bucura de muzică și petrecere continuă. Mai mult, veți avea parte de o calitate a sunetului neașteptată.