JBL aduce noi boombox-uri pentru petreceri și căști ANC pentru copii

424
JBL aduce noi boomboxuri RGB pentru petreceri si casti ANC pentru copii
Sursa Foto: androidpolice.com

Va exista întotdeauna ocazia pentru o coloană sonoră, fie că sunteți la un picnic în pădure sau într-o companie cu prietenii. Zilele trecute JBL a anunțat mai multe căști wireless și peste urechi și o nouă gamă de difuzoare portabile. JBL este deținută de Harman International Industries, o filială a Samsung Electronics.

JBL Flip 6. După 2 ani, producătorul deținut de Harman își actualizează seria de difuzoare portabile pentru exterior cu Flip 6. Unele îmbunătățiri majore de la Flip 5 includ saltul de la Bluetooth 4.2 la 5.1. Acest lucru permite sincronizarea PartyBoost cu alte difuzoare wireless și modificarea ratingului IP de la X7 la 67. Acest lucru înseamnă protecție completă împotriva particulelor precum praful și nisipul.

Calitatea sunetului câștigă, de asemenea, fidelitate cu un tweeter și un woofer dedicat flancat de două radiatoare care îmbunătățesc basul. Dar odată cu modificările, vine inclusiv omiterea conexiunii de 3,5 mm și aceeași durată mare de viață a bateriei la 12 ore.

Boxele JBL Flip 6 vor fi disponibile în mai multe culori: Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green sau Squad. Prețul în Europa este de 139 euro cu disponibilitate din luna noiembrie.

JBL PartyBox 710 și PartyBox 110 – distracție cât cuprinde

Ambele modele sunt încă sunt portabile, dar și boxele sunt mai mari și mai strălucitoare. Create pentru a fi în centrul petrecerilor, cele două difuzoare noi se mândresc cu un sunet JBL puternic și un spectacol de lumină cu LED-uri complet reproiectat.

JBL a fost fondată în 1946 de James Bullough Lansing, un inginer audio american al cărui nume îl poartă. Acum compania este deținută de Harman International, o filială a companiei sud-coreene Samsung Electronics.

JBL PartyBox 110.  Poate realiza un spectacol de lumini cu gama sa de LED-uri și până la 160W de sunet de vârf. Are o baterie care durează 12 ore. Este nevoie de intrări TRS ¼ inch și ⅛ inch plus Bluetooth și USB. Boxa cu rating IPX4 este disponibilă deja cu un preț de 359 euro.

JBL PartyBox 710. Acest difuzor ridică nivelul primului model cu mai multe lumini. Vă puteți seta un smartphone sau o tabletă pentru a vă transforma într-un DJ. Are cinci stiluri de iluminare care combină și se sincronizează cu un imens 800 de wați de sunet JBL Pro.

De asemenea, beneficiază de certificarea IPX4 și are aceleași porturi ca JBL PartyBox 110. Acest model este mai greu și vine cu roți proprii. Va fi disponibil din octombrie la un preț de 749 de euro.

Căsti wireless de calitate la prețuri accesibile

JBL Tune 130NC. Sunt căști cu adevărat wireless și rulează pe cel mai recent Bluetooth 5.2 cu Google Fast Pair. Setul wireless are drivere de 10 mm cu patru microfoane pentru anularea activă a zgomotului între utilizări mai tipice. Setul wireless are 8-10 ore de viață a bateriei cu trei cicluri suplimentare prin carcasa de încărcare și un rating IPX4. Mugurii sunt disponibili în negru, alb și albastru la un preț de 99 de euro începând cu 17 octombrie.

JBL Tune 230NC. Sunt versiuni mai performante ale modelului 130NC. Au drivere de 5,8 mm și multe dintre aceleași caracteristici menționate mai sus și vor fi puse în vânzare în aceleași culori la aceeași dată, pentru aceleași prețuri.

JBL Endurance RACE. Persoanele mai sportive se pot orienta spre căștile fără fir Endurance RACE. Acestea au un rating IP67 și un mecanism TwistLock pentru a le păstra în urechi în timp ce parcurgeți distanțe lungi. Cu 10 ore de viață a bateriei și încă 20 de ore prin carcasă, RACE vor fi disponibile tot din 17 octombrie la un preț de 68 euro.

JBL Reflect Flow PRO. De asemenea, pentru sportivii care doresc să-și mențină căștile la urechi timp îndelungat sunt disponibile Reflect Flow PRO. Acestea vin cu Bluetooth 5.0, până la șase microfoane pentru anularea zgomotului și evaluare IP68. Aceste căști wireless au o durată de viață a bateriei de 8-10 ore cu încă 20 de ore oferite de carcasa de încărcare activată pentru încărcare fără fir. Acestea vor fi puse în vânzare pe 14 noiembrie și costă 179 euro. Un concurent pentru căștile Samsung Galaxy Buds Pro.

Căști peste urechi și căști pentru copii lansate de JBL

JBL Wireless Quantum 350. Setul peste urechi Quantum 350 Wireless are compatibilitate atât pentru consolă, cât și pentru jocuri pe PC. Folosesc o conexiune wireless 2.4G fără pierderi printr-un dongle USB, cu drivere de 40 mm cu tehnologia QuantumSound Signature și QuantumSurround. Pernele pentru urechi sunt construite din spumă de memorie cu finisaj din piele și sunt ușoare la 252 grame.

Cu Power & Play, utilizatorii pot încărca setul cu cască simultan în timpul jocului printr-un cablu USB. Este nevoie de cinci minute de încărcare pe USB-C pentru a obține o oră de funcționare și mai mult timp pentru a umple bateria, aproximativ 22 de ore. Aceste căști vor fi disponibile de luna viitoare la un preț de 119 euro.

JBL JR 460NC. Da, JR înseamnă „junior” și există și anularea activă a zgomotului. În acest fel limitează zgomotele puternice până la 85 dB pentru a proteja auzul copiilor. Fie fără fir sau cu un cablu detașabil, copiii vor putea asculta poveștile lor preferate până la 20 de ore. Să sperăm că nu le vor purta atât de mult. Conform AndroidPolice, setul 460NC va costa 80 de euro și va fi la vânzare din această lună.