Samsung Galaxy Buds Pro o alternativă excelentă la Apple AirPods Pro

1010
Samsung Galaxy Buds Pro o alternativa excelenta la Apple AirPods Pro
Sursa Foto: techcrunch.com

Căștile fără fir câștigă tot mai mult teren pe piață și în preferințele utilizatorilor. De fapt, această categorie de purtabile s-a maturizat destul de repede, comparativ cu altele din spațiul electronicelor de consum. Adevărul este că majoritatea producătorilor majori au adus produse excelente în acest domeniu TWS și mulți la un preț decent. Cele mai bune căștii wireless sunt considerate Apple AirPods Pro, Sony WF-1000XM3 și Samsung Galaxy Buds Pro.

Samsung produce căști total wireless de ceva timp. Iar ultimele modele, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live și Galaxy Buds pro sunt excelente. Calitate foarte bună a sunetului, design superb și mai mult decât confortabile – o experiență bună, peste tot. Acum ultimul set wireless, Samsung Galaxy Buds Pro, poate concura umăr la umăr cu produse precum AirPods Pro și Sony WF-1000XM3.

Galaxy Buds Pro mai ieftine decât AirPods Pro

Galaxy Buds Pro se situează în gama superioară, deasupra setului Galaxy Buds Live și Galaxy Buds+. Dacă ar fi să judecăm strict după preț, setul wireless Buds Pro este mai scump decât Balaxy Buds Live și diferența este mai mare față de Galaxy Buds+. Mai important, este mai ieftin cu aproape 50 de euro față de Apple AirPods Pro.

Seturile Galaxy Buds sunt special concepute pentru a funcționa cu dispozitivele Samsung. Puteți să le asociați cu alte telefoane Android, dar veți pierde unele caracteristici software. Pot fi asociate și cu telefoanele Apple. Practic fiecare companie de smartphone-uri își fabrică și căștile proprii. Și, cu siguranță, Samsung are o cotă de piață care să justifice cu prisosință acest lucru.

TechCrunch este un site fondat pe 11 iunie 2005 și are sediul în San Francisco, SUA. Este un site de știri dedicat scenei tehnologice și oferă știri de ultimă oră, opinii și analize despre companii de tehnologie din întreaga lume.

Dacă doriți să cuplați căștile Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live sau Galaxy Buds Pro cu un alt dispozitiv Android, le puteți împerechea descărcând aplicația Galaxy Wearables. Puteți să le împerecheați manual fără aplicație, dar veți pierde unele funcții în acest proces, conform Techcrunch. La fel ca modelele anterioare Galaxy Buds, nici pe Samsung Galaxy Buds Pro nu există buton fizic pe carcasă pentru împerechere.

AKG are un rol important în căștile Galaxy Buds Pro

După câteva generații de dispozitive, Samsung are cu siguranță baza necesară pentru a produce căști wireless de excepție. Achiziționarea Harman/AKG în 2017 a jucat un rol cheie în capacitatea sa de a crea accesorii audio de calitate. Toate acestea intră în joc aici. Samsung a făcut și alegeri excelente în ceea ce privește designul. Carcasa de încărcare este remarcabil de compactă. Nu este atât de lungă ca în cazul carcasei Apple AirPods, deși este puțin mai groasă. În orice caz, este cu siguranță suficient de compactă pentru a fi transportată, spre deosebire de, să spunem Powerbeats Pro.

De asemenea, caracteristicile bateriei sunt destul de impresionante, având în vedere dimensiunea. Căștile durează cinci ore fiecare și ajungeți la 28 de ore cu carcasa. Opriți ANC și beneficiați de mult mai mult timp de ascultare. Căștile au un woofer de 11 milimetri și un tweeter de 6,5 milimetri. Sunetul este excelent indiferent dacă ascultați muzică sau un podcast.

Anularea activă a zgomotului (ANC) este bună anulând eficient sunetul exterior. Acest lucru se poate realiza printr-o apăsare lungă pe panoul tactil lateral sau prin intermediul aplicației. În mod implicit se poate comuta între modul ANC și modul transparent, trecând peste modul oprit în mijloc. La fel cu egalizatorul, puteți ajustați nivelul ANC – fie ridicat, fie scăzut.

Seamless Switch poate fi activat, permițându-vă să să comutați între o tabletă și un telefon când intră un apel. Alte caracteristici specifice includ posibilitatea de a utiliza mugurii ca un fel de microfon lavalier improvizat în timp ce înregistrați videoclipuri pe seria Galaxy S21. Aplicația SmartThings poate fi, de asemenea, utilizată pentru a găsi mugurii rătăciți.

Design excelent și confort incredibil

Designul mugurilor în sine a fost schimbat față de Galaxy Buds Live, set extrem de asemănător cu boabele fasole. Samsung spune că designul a fost conceput pentru a reduce la minimum contactul cu urechea și pentru a ajuta la ameliorarea presiunii în urechi. Trebuie să remarcăm că modul în care se potrivesc în urechi depășește așteptările, extrem de personale pentru fiecare. Nu sunt deloc deranjante în urechi nici după o folosire îndelungată.

Cu ultimele tehnologii în care se simte profesionalismul Samsung, sunetul este mai captivant ca niciodată. Funcția Voice Detect este minunată, poate trece instantaneu de la ANC la sunetul ambiental când îți aude vocea. Căștile au un senzorul inteligent de urmărire a mișcării pentru o experiență de ascultare incredibilă.

Sunt o pereche excelentă de căști wireless, nu numai dacă sunteți utilizator de telefoane Samsung. Aceste căști fără fir Samsung Galaxy Buds Pro oferă toate caracteristici pe care le-ați aștepta de la set premium de pe piață.