JBL a lansat oficial noile difuzoare Xtreme 3, Go 3 și Clip 4

1015
Sursa Foto: via allaboutsamsung.de

În această perioadă a anului, nu numai Samsung lansează noi dispozitive mid-range sau portabile noi. Și alte cunoscute companii sunt ocupate cu prezentarea sau anunțarea de dispozitive noi. Iar când acestea sunt subsidiare ale companiei Samsung ne interesează în mod deosebit. Recent JBL a lansat difuzoarele Xtreme 3, Go 3 și Clip 4.

JBL a prezentat online într-un flux live noi difuzoare care urmează să apară pe piață anul acesta. În plus față de Xtreme 3, acestea includ Go 3 și Clip 4. După cum am explicat deja de mai multe ori, JBL aparține Samsung sau Harman Kardon iar Harman a fost cumpărat de Samsung Electronics. În viitorul apropiat vor exista pe piață difuzoare JBL noi în cele mai variate segmente de preț. Toate cele trei difuzoare JBL primesc USB Type-C, certificare IP67 și versiunea Bluetooth 5.1.

JBL Xtreme 3 la un preț de 299 euro

Bluetooth JBL Xtreme 3 are patru drivere și două radiatoare de bas care trebuie să ofere mai multă putere. Are în dotare o curea pentru a fi mai ușor de transportat. Durata de viață a bateriei este de 15 ore și are un powerbank încorporat pentru încărcarea celorlalte dispozitive, conform AllaboutSamsung. Prin cea mai nouă caracteristică JBL, PartyBoost, puteți împerechea două boxe compatibile JBL PartyBoost pentru sunet stereo. În plus, designul este adaptat la Boombox 2 și astfel arată un pic mai proaspăt. Este disponibil în albastru, negru și squad. Prețul în România va fi în jur de 1.500 de lei.

Difuzorul JBL Go 3 este o actualizare a lui Go 2, și este un difuzor de buzunar, unul dintre cele mai mici de pe piață. Are un aspect „complet actualizat” pentru 2020, care prezintă combinații de culori izbitoare și o nouă buclă integrată pentru a putea fi agățat mai ușor și a preveni eventualele căderi.

JBL Go 3 are o durată de viață de cinci ore cu o singură încărcare. Este o durată a bateriei îmbunătățită față de modelul JBL Go 2. Difuzorul este certificat IP67, are USB tip C și Bluetooth 5.1. Este disponibil într-o mare varietate culori, negru, albastru, albastru și roz, roșu, squad, roz sau verde și alb. În România va fi disponibil din octombrie la un preț de aproximativ 200 de lei.

JBL a fost fondată în 1946 de James Bullough Lansing, un renumit inginer audio american al cărui nume îl poartă. Acum compania este deținută de Harman International Industries, o filială a companiei sud-coreene Samsung Electronics.

Difuzorul JBL Clip 4 – extrem de compact

JBL Clip 4 este la a patra generație, un difuzor extrem de compact cu un nou aspect. Difuzorul Clip 4 are o autonomie a bateriei dublă față de Go 3, cu 10 ore de redare a muzicii. Chiar are și un bas decent pentru un difuzor de aceste dimensiuni. Are certificare pentru rezistență la apă și praf cu IP67, rezistă la o ploaie ușoară și la praful din natură. USB tip C și Bluetooth 5.1 sunt la bord.

Modelul Clip 4 are în dotare și o carabină cu un design elegant, ideală pentru excursioniști și amatorii de drumeții. Clip 4 va fi disponibil în roșu, albastru, gri, negru roz, alb și verde. În România va fi disponibil din octombrie la un preț de 300 lei.