JBL Tour Pro 2 – noi căști wireless într-o carcasă cu ecran tactil

339
JBL Tour Pro 2 noi casti wireless
Sursă foto: JBL

JBL, un brand american cu peste 75 de ani de istorie, este deținut de Harman International. JBL precum și unele dintre numele prețioase ale industriei audio de înaltă fidelitate, Mark Levinson, Arcam, Harman / Kardon, Infinity sau Revel, pentru a numi doar câteva, sunt toate deținute de Samsung. Acum JBL a lansat noi seturi de căști wireless: JBL Tour Pro 2 și JBL Tour One M2.

Căștile wireless adevărate JBL Tour Pro 2 tocmai anunțate vin cu un ecran inteligent pe carcasă – și, deși nu vor fi pe piață până în ianuarie, au deja mulți admiratori. Compania JBL a pus un ecran tactil, ca de ceas inteligent, pe exteriorul carcasei de încărcare pentru căști și asta este deja o schimbare de joc. Chestia cu ecranul tactil va face mulți potențiali cumpărători să ofteze în acest moment. Carcasa de încărcare pentru JBL Tour Pro 2 depășește clar tot ce este la ora actuală pe piață față de carcasele oferite de oricare dintre cele mai bune căști wireless adevărate. Mai mult, la interior carcasa încarcă un set de căști de o calitate incredibilă.

Căștile wireless TWS JBL Tour Pro 2 și JBL Tour One M2 lansate

Pe lângă aplicație și comenzile de pe ureche, puteți folosi carcasa pentru a derula prin diverse opțiuni personalizabile de pe ecranul de pornire, puteți vedea o reprezentare vizuală a duratei rămase a bateriei din fiecare cască în procente, ajusta anularea zgomotului și chiar acceptă mesaje. Puteți derula profilurile ANC și Spatial Audio de pe carcasa căștilor și puteți să răspundeți la apeluri, potrivit TechRadar.

Cu noile căști și carcasa cu ecran tactil este aproape ca și cum ai avea un smartwatch lipit de căști. Primele căști adevărate fără fir au sosit în 2015, iar până la sfârșitul lui 2018, majoritatea „buds-urilor” au oferit o experiență de ascultare wireless și poate câteva comenzi on-ear dacă ați avut noroc și cam atât. Acum compania JBL schimbă lucrurile.

JBL este un producător american de echipamente audio cu sediul în Los Angeles, California, Statele Unite. Compania JBL a fost fondată în 1946 de James Bullough Lansing, un inginer audio american al cărui nume îl poartă.

Sunt cele mai puternice și mai bogate căști de până acum. Duc performanța la următorul nivel, cu o experiență inteligentă, perfectă pentru utilizator. Au un sunet superior, inclusiv sunetul spațial JBL captivant. Sunt primele căști adevărate fără fir care sunt într-o carcasa inteligentă inovatoare de la JBL”. Spune JBL spune despre căștile Tour Pro 2.

Carcasa căștilor JBL Tour Pro 2 are ecran tactil cu diagonala de 1,45 inch (3,68 centimetri). De pe ecran puteți gestiona muzica, personaliza căștile și ANC în timp real, fără să atingeți telefonul. Mai mult, puteți răspunde la un apel doar atingând carcasa căștilor. Nici spatele carcasei JBL nu a fost uitat, are adăugat un suport cauciucat pentru o aderență excelentă pe birou sau pe orice suprafață cât de lucioasă.

Drivere de 10 mm și Bluetooth 5.3 LE

Noile căști au drivere dinamice de 10 mm și Bluetooth 5.3 LE, pe lângă o suită întreagă de noi funcții. Puteți personaliza sunetul spunându-le mugurilor care profil sonor vă sună cel mai bine, în software-ul Personi-fi 2.0, sau efectua Testul canalului urechii într-un mediu zgomotos și apoi relaxați-vă în timp ce hibridul True Adaptive ANC face restul. Dacă trebuie să preluați un apel, configurația cu șase microfoane promite un sunet foarte clar. În același timp, recunoașterea avansată încorporată a vocii poate reacționa la vocea dvs., poate întrerupe muzica și activa Ambient Aware, apoi reia melodiile după terminarea conversației.

Cu până la 50 ore de ascultare sau 30 ore cu ANC activat, căștile rezistă mai mult decât într-o călătorie. O încărcarea rapidă de 10 minute vă va oferi cinci ore de redare, dacă vă grăbiți. Apropo, carcasa se poate încărca și wireless.

De asemenea, sosesc tot în ianuarie 2023 și căștile wireless pe urechi JBL Tour One M2. Destul de rar vedem ca un produs care se va lupta pentru a fi unul dintre cele mai bune seturi căști de pe piață să fie umbrit de o pereche de căști relativ inferioare. JBL Tour One M2 nu are o carcasă la nivelul lui JBL Tour Pro 2, dar vine cu multe promisiuni.

JBL Tour One M2 are Bluetooth 5.3 LE, anulare adaptivă a zgomotului, drivere dinamice de 40 mm, sunet personalizabil Personi-fi 2.0 și patru microfoane. Are VoiceAware, sunet Spatial, până la 50 ore de redare muzică (30 ore cu ANC activat) și cântăresc 268 grame.

JBL Tour Pro 2 și Tour One M2 vor fi disponibile în culorile negru și șampanie din ianuarie 2023. Prețurile sunt de 220 GBP (~270 USD sau 260€) și, respectiv, 280£ (340$ sau 330€).