HARMAN a lansat „JBL Xtreme 2” – un difuzor portabil rezistent la apă

1113

HARMAN International a anunțat astăzi lansarea difuzorului portabil JBL Xtreme 2, în India. Samsung Electronics a cumpărat compania Harman International în martie 2017. A doua generație a extrem de popularului difuzor portabil JBL Xtreme vine acum cu un nou design durabil, performanță audio superioară, o capacitate de redare de până la 15 ore și un rating IPX7 pentru un design complet rezistent la apă.

Lansat pe piață la un preț de 22.000 INR, aproximativ 315 $, JBL Xtreme 2 vine în culori incitante, cum ar fi Midnight Black, Forest Green și Ocean Blue. Difuzorul este disponibil imediat la www.JBL.com și alte canale online și de vânzare cu amănuntul, inclusiv peste 350 de magazine de brand Samsung din India.

JBL aduce difuzoarele următoarei generații cu cea mai recentă tehnologie, estetică atractivă și modele durabile ideale pentru tineret. Noul JBL Xtreme 2, cu sunetul său mai profund și mai puternic, este alegerea perfectă pentru oricine caută un însoțitor portabil pentru distracție indiferent de vremea de afară.

JBL Xtreme 2 vine cu un design nou îndrăzneț și robust, combinat cu o caracteristică de protecție IPX7, complet rezistent la apă, care permite utilizatorului chiar să scufunde în apă difuzorul, făcându-l o alegere perfectă pentru petreceri pe plajă și în zona piscinelor. Odată cu adăugarea noilor radiatoare de bass 3D, nou proiectate și a driveri-lor actualizați, utilizatorii nu numai că pot pot auzi un sunet mai puternic în încăperi, ci pus și simplu și simt sunetul.

Bateria Li-ion încorporată pe difuzor are 10.000 mAh și o durată de viață de până la 15 ore de redare, ceea ce îl face un companion muzical de lungă durată. Funcția JBL Connect+ poate fi utilizată pentru a conecta fără fir mai mult de 100 difuzoare JBL compatibile Connect+, amplificând experiența printr-un ecosistem conectat. Funcția de streaming Bluetooth permite conectarea a 2 utilizatori la același difuzor.

IPX7, Ingress Protection. Cu acest cod produsul este certificat pentru protecție împotriva pătrunderii apei la adâncime de până la 1 metru. Pătrunderea apei în cantități dăunătoare nu va fi posibilă atunci când incinta este scufundată în apă în anumite condiții de adâncime (până la 1 metru) și timp (până la 30 de minute).

Noul difuzor încorporează și un mic difuzor de zgomot și ecou, care anulează zgomotele și bruiajele, permițând ca JBL Xtreme 2 să fie utilizat pentru a efectua apeluri clare în orice mediu când este asociat cu un smartphone. Dispune de asemenea de un port de încărcare USB, pentru ca utilizatori să se poată conecta la orice smartphone sau tabletă.

SURSĂSamsung News