Samsung Neo QLED a primit certificarea „Performanță TV pentru jocuri”

565
Samsung Neo QLED au primit certificare Performanță TV pentru jocuri
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Gama Samsung Neo QLED din 2021 cuprinde cinci serii: QN900 și QN800 cu rezoluție 8K, QN95, QN90 și QN85 cu rezoluție UHD. Dintre aceste serii, patru au primit certificarea „Gaming TV Performance – Performanță TV pentru jocuri„. Certificarea a fost acordată de Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) din Germania pentru seriile Samsung QN900, QN800, QN90 și Samsung QN85.

Certificarea celor patru serii Samsung Neo QLED reflectă performanțele acestora în materie de jocuri. Certificarea „Gaming TV Performance” a fost acordată pentru „Low Input Lag” și „HDR cu o luminozitate mai mare de 1.000 niți”. Samsung a anunțat că modelele Neo QLED din 2021 au devenit astfel primele televizoare care au primit certificarea pentru performanța Gaming TV de la VDE, un institut de certificare din Germania.

Certificare VDE pentru televizoarele Samsung Neo QLED

Fiecare dintre televizoarele Samsung Neo QLED 2021 a trecut printr-un proces riguros de testare. Toate au obținut certificarea pentru mai puțin de 10ms de întârziere de intrare în scena de joc – „Low Input Lag”. Decalajul de intrare se referă la perioada de timp de la care un semnal electric este trimis de pe pad-ul de joc până când acesta este afișat pe ecran. Un televizor cu întârziere de intrare mai mică va oferi jucătorilor o experiență de joc mai captivantă.

În plus, Neo QLED de la Samsung a primit și certificarea „HDR with brightness of higher than 1,000 nits”. Funcția FreeSync Premium Pro se adaugă, de asemenea, la suportul HDR. În acest fel scenele luminoase sunt mai luminoase și scenele întunecate mai întunecate, pentru a oferi un contrast optimizat. Conform Samsung Newsroom, tehnologia HDR este adesea considerată una dintre cele mai importante caracteristici de jucători.

Nit – niți sau candela pe metru pătrat este o unitate de măsură a luminanței derivată din SI. SI este Sistemul internațional de Unități. Nit (simbol: nt) este un nume non-SI. Termenul nit provine din cuvântul latin nitēre – a străluci.

În afară de întârzierea redusă a intrării și suport HDR cu luminozitate mai mare de 1.000 de niți, televizoarele Samsung Neo QLED au și o serie de caracteristici noi și interesante pentru jocuri.

Televizoarele Neo QLED oferă detalii mai precise, negri mai adânci și o expresie incredibilă a culorilor. Totul se datorează volumului de culoare 100% și controlului luminii de fundal pe 12 biți. Funcțiile Wide Game View și Game Bar, oferă o experiență de vizionare mai largă cu un raport de aspect de 21: 9 și 32: 9. În acest fel crește și capacitatea de a verifica rapid o varietate de informații despre jocuri.

Noile televizoare sunt cele mai bune din toate timpurile

În plus, televizoarele Neo QLED de la Samsung oferă mișcare rapidă a jocului la 120Hz cu Motion Xcelerator Turbo+, chiar și în timpul jocului cu interfață fixă ​​fixă. Sunetul a fost, de asemenea, îmbunătățit prin sunet surround bazat pe AI și sunet de urmărire a obiectelor (OTS+). Totul pentru o experiență de joc cât mai captivantă. Noile televizoare Samsung Neo QLED au fost lansate și în România. Vedeți pe I❤️Samsung prețurile noilor televizoare Samsung în Europa!

Yonghoon Choi, vicepreședinte executiv Visual Display Business la Samsung Electronics, a declarat. „Un număr din ce în ce mai mare de jucători caută afișaje cu ecran mare cu o calitate a imaginii de înaltă calitate atunci când cumpără un televizor. Samsung continuă să aducă noi experiențe de joc pe televizoarele sale”.

Televizoarele Samsung Neo QLED sunt considerate de revistă germană AV (Audio-Video Magazin), cele mai bune televizoare din toate timpurile.