Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

723

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch 3 are capacitatea de a depăși produsele rivale precum Apple Watch Series 5, Huawei Watch GT 2, Fitbit Charge 4 și altele. Acesta are o interfață ușor de utilizat, vă permite să instalați multe aplicații utile și să jucați cele mai bune jocuri. Deși jocul pe smartwatch nu a fost o sarcină la îndemână, acum a devenit conceptul obișnuit.

Cu sistemul de operare Tizen 5.5 și un ecran mai mare, Galaxy Watch oferă cea mai bună opțiune pentru clienți. Anumite aplicații și jocuri sunt acum disponibile în Galaxy Store, pe care le puteți instala în acest ceas inteligent premium. Având în vedere popularitatea în creștere a jocurilor pentru ceasuri inteligente, prin intermediul Tizen Help, vă prezentăm cele mai populare jocuri pentru Samsung Galaxy Watch & Galaxy Watch 3.

1. Monster Vampire. Pentru a vă trece plictiseala, acest joc a fost dezvoltat cu un gameplay interesant. Cu acest joc popular și uimitor puteți folosi interfața intuitivă și vă oferă cea mai bună distracție la încheietura mâinii. În acest joc în stil arcade, trebuie să oprești liliecii să scape blocându-i cu banda. Este disponibil în magazinul Galaxy Store gratuit pe Galaxy Watch & Watch 3.

2. Runner 3D.Ok, ar putea fi jocul perfect pentru noile ceasuri inteligente Galaxy Watch și Galaxy Watch 3. Runner 3D este un joc de curse și trebuie să glisezi spre dreapta sau spre stânga pentru a alerga. Este inspirat în cea mai mare parte de Temple Run 2 și puteți vedea și urmărirea ursului în joc. Maximizează-ți scorul supraviețuind pe drum și obține cel mai bun scor.

Jocul Fruit Ninja Plus pe Galaxy Waych și Galaxy Watch 3

3. Tic Tac Toe. Cele două smartwatch-uri Samsung cu o interfață ușor de utilizat vă permite să jucați acest cunoscut joc clasic. Acesta este disponibil într-o grilă 3 × 3 sau 5 × 5 pe care o puteți juca împotriva computerului sau a jucătorului rival. Trei moduri provocatoare ale computerului vă provoacă să vă folosiți abilitățile. Tic Tac Toe este ideal pentru a juca pe ceasul tău inteligent Samsung.

Fruit Ninja este un joc video dezvoltat de Halfbrick. A fost lansat pe 21 aprilie 2010 pentru dispozitivele iPhone și 17 septembrie 2010 pentru dispozitivele Android. În Fruit Ninja, jucătorul feliază fructele cu o lamă controlată prin intermediul ecranului tactil.

4. Play Jump. Este o altă distracție să joci jocul pentru Galaxy Watch și Galaxy Watch 3. Puteți juca ore și ore pentru a obține un scor mare și pentru a vă provoca. Putem spune că este un alt joc ideal pentru un dispozitiv purtabil. Nu necesită un ecran mare și, de asemenea, îl puteți acționa cu un singur deget. Ajutați iepurașul să sară pe perete, astfel încât să poată merge sus. Jocul este gratuit în Galaxy Store!

5. Fruit Ninja Plus. Cel mai popular joc tactil și glisant din lume Fruit Ninja Plus este acum disponibil pe ceasurile inteligente Samsung Tizen. Fruit Ninja Plus este simplu, cu un design excelent, aici trebuie doar să glisați pe ecran. Oferă trei moduri de joc originale, cu o gamă largă de lame și fructe din care să alegeți. Trebuie să setați noile scoruri și să stabiliți noi recorduri în acest joc. Jocul este cel mai bun pentru a juca pe Samsung Galaxy Watch & Watch 3.

Fliyng Bird Winter și 2048 For Free

6. Fliyng Bird Winter. Ți-a fost dor de jocul Flappy Bird de pe smartphone-ul tău? Acum, poți juca acest joc pe Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch. Este simplu, atingeți degetul pe ecran și zburați între țevi. Nu lovi țevile sau pasărea va zbura. Arată simplu, dar foarte provocator. Are nevoie de o atenție deplină, astfel încât să puteți obține un scor mare.

7. 2048 For Free. Ultimul joc de aici este 2048 For Free pe care îl puteți juca pe ceasurile Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Samsung Galaxy Watch Active 2 sau Galaxy Watch 3. Este posibil să fiți familiarizat cu acest joc. A primit recenzii bune în Galaxy Store și este absolut gratuit.

Există mai multe jocuri disponibile în Galaxy Store pentru distracție și multe provocări. Este posibil ca jocurile pe smartwatch-uri să nu ofere aceeași senzație ca pe un smartphone, dar în timpul liber acestea sunt cele mai bune jocuri. Pentru a juca aceste jocuri, accesați Galaxy Store și instalați-le pe Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3.