Jocurile de pe Netflix ajung pe Galaxy Book și Samsung TV

313
Jocuri pe Netflix pe Samsung TV si Galaxy Book
Sursa foto: via sammobile.com

În 2021, compania Netflix a introdus jocuri în aplicația Netflix pentru sistemele de operare Android și iOS. În acest fel a oferit oamenilor un nou mod de divertisment pe platformă, în afară de filme și seriale TV, fără costuri suplimentare. Acum, compania americană a anunțat că pune la dispoziție jocuri în aplicația Netflix pentru televizoare și pe platforma web a serviciului de streaming video. Astfel amatorii pot să joace jocuri Netflix de pe televizoarele, PC-urile Windows și Mac-urile lor.

Potrivit companiei americane, aceasta „desfășoară un test beta limitat pentru un număr mic de membri din Canada și Regatul Unit pe anumite televizoare și pe computere și Mac prin Netflix.com pe browserele acceptate în următoarele câteva săptămâni”. Inițial, vor fi disponibile doar două jocuri pentru a fi jucate pe aceste platforme. Acestea sunt: Oxenfree de la Night School Studio, care este un Netflix Game Studio și Molehew’s Mining Adventure, care este un joc arcade de minerit.

Netflix aduce jocuri pe televizoarele Samsung și pe Galaxy Book

Pentru a juca jocuri pe televizor, va trebui să vă transformați smartphone-ul într-un controller. Pentru acest lucru trebuie să descarci aplicația Netflix Game Controller, care este deja disponibilă în App Store. În scurt timp va ajunge și pe Google Play Store. În ceea ce privește jocul pe Netflix folosind platforma web a serviciului de streaming video, puteți folosi tastatura și mouse-ul/trackpad-ul conectate la computerul dvs. Windows sau dispozitivul Mac pe post de controler, ceea ce este destul de convenabil. Netflix vine de la Net pentru Internet și flick, o expresie colocvială pentru „film”.

Serviciul va fi disponibil numai pe platformele selectate, potrivit SamMobile. Din fericire, televizoarele inteligente Samsung sunt incluse în lista de dispozitive acceptate. Potrivit companiei americane, „Games on TV vor fi disponibile și pe Amazon Fire TV Streaming Media Players. “Jocuri pe TV” vor fi disponibile și pe Chromecast cu Google TV, pe televizoarele LG, Nvidia Shield TV, dispozitive și televizoare Roku și Walmart ONN. Dispozitive suplimentare vor fi adăugate în mod continuu.„

Netflix este o companie americană fondată în 1997. În 2022 a fost a doua cea mai mare companie de divertisment/media după capitalizarea bursieră. Din ianuarie 2023, compania are peste 230 de milioane de abonați în întreaga lume.

Expansiunea Netflix în jocuri este o dezvoltare interesantă pentru abonați, oferindu-le și mai multe opțiuni de divertisment în cadrul serviciului de streaming. Cel mai probabil toate televizoarele Samsung Smart lansate în ultimii ani vor primi Games On TV. De asemenea, laptopurile Galaxy Book vor primi aceste jocuri, iar Samsung Galaxy Book 3 Ultra va fi printre ele.