Acasă Stiri Kaspersky dezvoltă soluții de securitate pentru sistemul Tizen

Kaspersky dezvoltă soluții de securitate pentru sistemul Tizen

Cu sediul în Rusia Kaspersky Lab a anunțat că a dezvoltat soluții de securitate pentru dispozitivele mobile și internetul lucrurilor (IOT), care rulează sistemul de operare Tizen.

IOT (- Internet of Things – este un concept ce definește o lume în care toate obiectele (mașini, electrocasnice, sisteme de iluminat, dispozitive mobile, portabile, etc) sunt conectate între ele cu ajutorul internetului).

IOT a apărut ca una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere ale pieței de IT și e bazat pe proiecții din diverse instituții de cercetare și companii IT din întreaga lume.

Infrastructura la internetul obiectelor (IOT), va integra aproximativ 200 de miliarde de dispozitive la nivel mondial care cuprinde smartphone-uri, calculatoare, aparate de uz casnic, automobile și mai multe produse electronice.

În țara de origine a Kaspersky, Rusia, IOT a început să apară abia în ultimi ani, dar necesitatea de a dezvolta noi produse de securitate este relevantă în acest domeniu.

Experimente și studii recente au relevat modul în care hackerii și atacatorii au încercat să reconfigureze dispozitivele IOT.

Produsul de securitate oferit de Kaspesky este menit așadar să protejeze vulnerabilitatea IOT împotriva atacurilor cibernetice. Kaspersky, care studiază de mult timp securitatea internetului, prin Asigurarea Smart City a realizat mai multe studii care testează vulnerabilitatea dispozitivelor inteligente utilizate în cadrul infrastructurii urbane, cum ar fi camere CCTV și senzori de trafic.

În calitate de membră a Asociației Tizen, compania Samsung sprijinită de Rusia prin Kaspersky Lab a lucrat și lucrează la crearea unei platforme pentru dispozitivele care rulează IOT pe sistemul de operare Tizen.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...