Knox Capture pentru scanarea codurilor de bare cu Galaxy XCover Pro

512
Knox Capture pentru scanarea codurilor de bare cu Galaxy XCover Pro
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics America a prezentat zilele trecute Samsung Knox Capture. Este o soluție de scanare a codurilor de bare la nivel de întreprindere pentru Galaxy XCover Pro. Knox Capture oferă scanare rapidă și precisă pentru lucrătorii din diferite industrii, inclusiv producție, transport și logistică, comerț cu amănuntul și asistență medicală.

Samsung Knox Capture permite scanarea codurilor de bare la nivel de întreprindere utilizând camera de pe dispozitive robuste Samsung. Soluția oferă scanare rentabilă și rapidă pentru întreprinderi și personalul direct implicat în producție. Samsung Knox Capture este acum disponibil pe Samsung Galaxy XCover Pro în SUA.

Knox Capture pe Samsung Galaxy XCover Pro

Dispozitivele robuste Samsung, cum ar fi Galaxy XCover Pro sunt mai versatile comparativ cu scanerele portabile tradiționale și sunt mai potrivite pentru o gamă mai largă de fluxuri de lucru digitalizate pentru afaceri. Samsung Knox Capture oferă clienților performanța și flexibilitatea de care au nevoie pentru lucrătorii din prima linie.

Lucrătorii de prima linie de astăzi au nevoie de mai multe dispozitive pentru a-și finaliza sarcinile zilnice. Ca urmare, liderii IT caută să consolideze și să găsească soluții inovatoare care să răspundă nevoilor forței de muncă. Knox Capture a fost dezvoltat pentru a oferi o opțiune multifuncțională mai rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor”. A declarat Taher Behbehani, directorul general al Samsung Electronics America, conform Samsung Newsroom. „Bazându-ne pe capacitățile platformei Knox de la Samsung, ne-am angajat să oferim soluții performante și flexibile. Oferim întreprinderilor tehnologie pentru a-și rezolva cele mai complexe cerințe de mobilitate”.

Scandit a fost fondată în 2009 de un grup de cercetători de la MIT, ETH Zurich și IBM Research. Compania are sediul în Zurich, Elveția. Scandit furnizează software pentru asistență medicală, scanarea codurilor de bare, realitate augmentată, recunoașterea textului, etc.

Knox Capture transformă camerele foto ale dispozitivelor mobile robuste Samsung în scanere puternice. Samsung utilizează software-ul mobil de viziune computerizată al companiei elvețiene Scandit. Prin aceasta oferă performanța și flexibilitatea de care au nevoie clienții pentru fluxuri de lucru digitale. Împreună cu funcțiile de productivitate de vârf ale celor mai recente dispozitive robuste Samsung și instrumentele Samsung Knox Suite pentru securitate, implementare și gestionare, soluția permite companiilor să facă mai mult decât oricând pe un singur dispozitiv, în siguranță.