Samsung lansează Galaxy S7 Edge Black Pearl în Corea de Sud

1505

Perla Neagră – Black Pearl – a lui Samsung Electronics va fi lansată pe 9 decembrie în Corea de Sud.

Potrivit colegilor de la SamMobile, noua variantă de culoare a lui Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge va sosi mai devreme. Este mai bine decât mai târziu. :)

În cazul în care sursa Weibo, citată de SamMobile, este de crezut, varianta brunetă a pilotului Samsung va fi lansată în Corea de Sud, la 9 decembrie și va fi numită Black Pearl.

Dacă judecăm după fotografiile scurse pe diferite canale, nuanța de negru lucios a lui Galaxy S7, nu va fi mult diferită de negru onix din prezent.

Cu toate acestea, va fi, probabil, un răspuns bun la culoarea neagră oferită de Apple pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Este foarte probabil ca noul Galaxy S7 Black Pearl să aibe cerere mare, astfel încât Samsung va trebui să demonstreze că se poate ocupa de aprovizionare mai bine decât Apple, în scopul de a obține un avantaj.

galaxy-s7-edge-black-pearl

În ceea ce privește caietul de sarcini, singura modificare în versiunea S7 Black Pearl va fi prezența a 128 GB de stocare la bord. Restul va rămâne la fel, iar dispozitivul va oferi aceiași experienta excelentă caracteristică Galaxiilor Samsung.

Rămâne de văzut dacă varianta Black Pearl va fi lansată și în afara Coreei de Sud. Samsung, chiar dacă o face, probabil nu va fi disponibilă pe o scară așa largă ca Galaxy S7 Edge Albastru Coral.

SURSĂSamMobile