Acasă Stiri Samsung anunță lansarea lui Galaxy S8+ versiunea Rose Pink

Samsung anunță lansarea lui Galaxy S8+ versiunea Rose Pink

Samsung Electronics a lansat oficial cea de-a șasea ediție color a modelului Galaxy S8 Plus cu 64 GB, ediția Rose Pink, și este frumos!

Versiunea Rose Pink a smartphone-ului va fi disponibilă doar pe anumite piețe selectate, Coreea de Sud și Taiwan. Noua variantă Rose Pink a Galaxy S8+ va fi vândută numai pentru o perioadă limitată de timp.

Chiar dacă suntem foarte entuziasmați, trebuie să ne mai scadă puțin din acest elan pentru că este un telefon care va fi foarte greu de cumpărat.

Inspirat de natură, noua nuanță care acoperă dispozitivul, crează un sentiment de unitate și fluiditate între sticlă și corpul telefonului. Culoarea roz-roșie în sine este în același timp sofisticată și modernă, aduce un plus la estetica generală a dispozitivului, intensificând profunzimea designului său.

Dispunând de un design elegant, fără margini, care curge de-a lungul laturilor telefonului, Samsung Galaxy S8 Plus încorporează tehnologii mobile de vârf care îmbunătățesc experiența utilizatorilor. Printre aceste caracteristici se numără ecranul Infinity, camera foto și asistentul inteligent Bixby, ca să amintim numai câteva.

În afară de noua nuanță de culoare roz-trandafiriu, care nu este o surpriză, totul rămâne la fel: dispune de același afișaj Infinity de 6,2 inch, procesor Exynos 8895, camera de 12MP pe spate și de 8MP în față, precum și bateria de 3.500 mAh.

Această opțiune de culoare va fi foarte populară pentru doamne și ar putea atrage foarte bine unii bărbați care preferă o culoare unică pentru Samsung Galaxy S8+. Toate celelalte culori ale lui Samsung Galaxy S8+ trebuie să fie geloase acum.

În plus față de noua nuanță, Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt disponibile în Midnight Black, Orchid Gray, Coral Blue, Arctic Silver and Maple Gold.

Deși Samsung nu a făcut încă anunțuri oficiale, este posibil totuși ca versiunea Rose Pink a lui Galaxy S8 Plus să ajungă și pe alte piețe în următoarele luni.

La urma urmei, introducerea de noi culori este cea mai bună modalitate de a menține consumatorii interesați până la prezentarea lui Galaxy Note 8.

Taiwan este alcătuită din 2 insule principale: Taiwan și Penghu și peste 80 de insule mai mici. Se află la 160 km de China, din care oficial face parte. Taiwanul are un PIB (produs intern brut) de 887 miliarde $, 35.585 $/cap de locuitor. Taiwan, ca rezerve valutare se află pe poziția a 4-a în lume. Are peste 23 milioane de locuitori iar numărul telefoanelor mobile îl depășește pe cel al locuitorilor.

 Este de remarcat de asemenea că versiunea roz nu poate fi numită Rose Pink pe alte piețe (dacă se lansează), deoarece compania a redenumit Coral Blue, Orchid Gray, Midnight Black și Maple Gold ca Ice Lake Blue, Smoked Purple Grey, Crystal Black, și Quicksand Gold în Taiwan.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...