Acasă Stiri Samsung anunță lansarea lui Galaxy S8+ versiunea Rose Pink

Samsung anunță lansarea lui Galaxy S8+ versiunea Rose Pink

Samsung Electronics a lansat oficial cea de-a șasea ediție color a modelului Galaxy S8 Plus cu 64 GB, ediția Rose Pink, și este frumos!

Versiunea Rose Pink a smartphone-ului va fi disponibilă doar pe anumite piețe selectate, Coreea de Sud și Taiwan. Noua variantă Rose Pink a Galaxy S8+ va fi vândută numai pentru o perioadă limitată de timp.

Chiar dacă suntem foarte entuziasmați, trebuie să ne mai scadă puțin din acest elan pentru că este un telefon care va fi foarte greu de cumpărat.

Inspirat de natură, noua nuanță care acoperă dispozitivul, crează un sentiment de unitate și fluiditate între sticlă și corpul telefonului. Culoarea roz-roșie în sine este în același timp sofisticată și modernă, aduce un plus la estetica generală a dispozitivului, intensificând profunzimea designului său.

Dispunând de un design elegant, fără margini, care curge de-a lungul laturilor telefonului, Samsung Galaxy S8 Plus încorporează tehnologii mobile de vârf care îmbunătățesc experiența utilizatorilor. Printre aceste caracteristici se numără ecranul Infinity, camera foto și asistentul inteligent Bixby, ca să amintim numai câteva.

În afară de noua nuanță de culoare roz-trandafiriu, care nu este o surpriză, totul rămâne la fel: dispune de același afișaj Infinity de 6,2 inch, procesor Exynos 8895, camera de 12MP pe spate și de 8MP în față, precum și bateria de 3.500 mAh.

Această opțiune de culoare va fi foarte populară pentru doamne și ar putea atrage foarte bine unii bărbați care preferă o culoare unică pentru Samsung Galaxy S8+. Toate celelalte culori ale lui Samsung Galaxy S8+ trebuie să fie geloase acum.

În plus față de noua nuanță, Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt disponibile în Midnight Black, Orchid Gray, Coral Blue, Arctic Silver and Maple Gold.

Deși Samsung nu a făcut încă anunțuri oficiale, este posibil totuși ca versiunea Rose Pink a lui Galaxy S8 Plus să ajungă și pe alte piețe în următoarele luni.

La urma urmei, introducerea de noi culori este cea mai bună modalitate de a menține consumatorii interesați până la prezentarea lui Galaxy Note 8.

Taiwan este alcătuită din 2 insule principale: Taiwan și Penghu și peste 80 de insule mai mici. Se află la 160 km de China, din care oficial face parte. Taiwanul are un PIB (produs intern brut) de 887 miliarde $, 35.585 $/cap de locuitor. Taiwan, ca rezerve valutare se află pe poziția a 4-a în lume. Are peste 23 milioane de locuitori iar numărul telefoanelor mobile îl depășește pe cel al locuitorilor.

 Este de remarcat de asemenea că versiunea roz nu poate fi numită Rose Pink pe alte piețe (dacă se lansează), deoarece compania a redenumit Coral Blue, Orchid Gray, Midnight Black și Maple Gold ca Ice Lake Blue, Smoked Purple Grey, Crystal Black, și Quicksand Gold în Taiwan.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...