Samsung a lansat în mod oficial Galaxy On NXT

1684

Samsung Galaxy On NXT – Experiență, design și performanță.

Samsung Electronics India, a anunțat extinderea portofoliului Galaxy cu lansarea Galaxy On Nxt. În urma abordării sale centrate pe consumator, Galaxy On a primit răspuns extraordinar în India.

Noul Galaxy On Nxt, un amestec perfect de stil, performanță, și o experiență de aplicare all-in-one prin noul Galaxy.

Dl Manu Sharma, Vice President, Samsung Electronics India, a declarat: „La Samsung, suntem dedicați inovației continuu, inspirați de înțelegerea profundă a consumatorului și perspectivele din gama noastră de telefoane, Galaxy On NXT are un design premium complet metalic, compact, cu o performanță superioară pentru îmbogătățirea experienței.utilizatorilor „.

Galaxy On NXT este un smartphone unibody de metal cu un 2.5D Gorilla Glass și un design compact, oferind un look de smartphone impresionant.

Smartphone-ul este dotat cu un ecran de înaltă rezoluție 5.5 inch Full HD pentru a asigura o experiență de vizionare captivantă pentru consumatori.

Pentru o performanță spectaculoasă și uimitoare pentru clienți, Galaxy On NXT vine echipat cu un procesor octa-core și 3GB memorie RAM. Acest lucru asigură posesorul că telefonul se ocupă de sarcini cu ușurință, pentru o experiență mai rapidă și mai plăcută.

Dispozitivul vine cu o memorie internă de 32 GB, dual SIM și suport microSD, se poate extinde memoria până la 256 GB. Pentru a asigura securitatea datelor, Galaxy On NXT vine cu un senzor de amprentă digital.

Cu diafragma F 1.9, pe ambele camere, Galaxy On NXT este un dispozitiv excelent pentru a lua imagini luminoase și clare în condiții de luminozitate scăzută. Aparatul este echipat cu un 13 MP în spate și shooter-ul din față de 8MP, pentru a captura fotografii perfecte de înaltă rezoluție.

Dispozitivul vine preinstalat cu noua aplicație My Galaxy. Acest all-in-one, cu pachete de aplicații în video, muzică, jocuri de noroc, servicii de utilitate publică, precum reîncărcări, plata facturilor, bilete de film, rezervări taxi și zboruri, rezervări hotel, live chat și multe altele.

galaxy-on-nxt-va-fi-disponibil-in-doua-culori-auriu-si-negruGalaxy On NXT va fi disponibil în două culori, auriu și negru.

Specificații Samsung GALAXY On NXT

  • Reța: 4G, LTE;
  • Procesor: 1.6GHz Octa-Core Processor;
  • Display: 5.5 inch Full HD;
  • Sistem de operare: Android (Marshmallow);
  • Camera spate: 13 MP (f1.9) AF with LED Flash;
  • Camera față: 8 MP (f1.9);
  • Memorie: 3GB RAM + 32GB memorie internă + Micro SD slot (up to 256GB);
  • Dimensiuni: 151.7 x 75.0 x 8.0mm,  167 g;
  • Baterie: 3,300 mAh;
  • Dual Sim: 2 sloturi Nano SIM + separat slot micro SD;
  • Form Factor: Full Metal Unibody;
SURSĂSamsung News