Lansarea lui Samsung Galaxy Fold ar putea fi amânată din nou

729

Galaxy Fold, a cărei lansare a fost amânată pentru iunie, ar putea fi la vânzare doar în iulie. Compania Samsung, din câte se pare nu a reușit să rezolve problemele apărute la afișajul principal al primului smartphone pliabil Galaxy Fold. Informația provine chiar din Coreea de Sud de la ziarul The Korea Times. Mai multe știri recente au sugerat că Samsung a rezolvat problemele apărute la Galaxy Fold și că Samsung va lansa dispozitivul în iunie.

Acum mai bine de o lună gigantul coreean de electronice a anunțat oficial amânarea lansării dispozitivului pliabil în Statele Unite. Atunci Samsung a anunțat că va anunța noua dată de lansare în „săptămânile următoare„. În acest timp Samsung a efectuat teste de conectare la rețea cu Galaxy Fold, cu mai mulți operatori de telefonie mobilă din Coreea de Sud. Este posibil ca telefonul să sosească în Coreea de Sud în zilele următoare.

Samsung a infirmat zvonurile privind încă o amânare

Faptul că telefonul pliabil a fost supus unor procese de remediere a problemelor a fost cunoscut de operatorii locali. Unii oficiali ai operatorilor locali spun că lansarea la vânzare va avea loc cel mai probabil după luna iunie. Când Samsung a anunțat amânarea și a spus „săptămânile următoare„, toată lumea a estimat luna iunie. Totuși, compania Samsung a negat astfel de speculații spunând: „Procesul de îmbunătățire este extrem de confidențial, iar comentariile din partea surselor din industria telecomunicațiilor nu pot fi confirmate„.

La 9 mai, șeful Samsung Mobile Koh Dong-jin a declarat că va anunța în curând reprogramarea lansărilor pentru Galaxy Fold. Era vorba despre lansarea din Statele Unite și pe alte piețe internaționale, adăugând că „lansarea nu va avea loc prea târziu”. Un oficial Samsung a spus: „Programul de lansare nu a fost încă stabilit. Vom anunța programul de lansare în câteva săptămâni„. Între timp, Samsung a declarat că va anula automat toate pre-comenzile pentru Galaxy Fold dacă nu va reuși să livreze dispozitivul înainte de 31 mai.

Best Buy – este o companie americană fondată în 1966, cu sediul în Richfield, Minnesota. Best Buy este cel mai mare retailer de electronice de consum din SUA și Canada (aproximativ 21% din piață). În total, Best Buy operează aproximativ 1.150 de magazine în Statele Unite, Canada, China și Mexic.

De atunci nu a mai venit nicio confirmare oficială cu privire la programul de lansare a lui Galaxy Fold. Noua dată de lansare a lui Samsung Galaxy Fold rămâne încă un mister. Acest lucru a dat naștere la speculații că defecțiunile apărute la afișaj sunt mai grave decât sa crezut inițial.

Datorită programului de lansare încă necunoscut, cel mai mare partener de vânzări al companiei Samsung, Best Buy din Statele Unite a declarat zilele trecute că a anulat toate pre-comenzile.